moahansson

Kategori: videoinlägg

varför inte börja dagen med att jucka?

right now

stoffe får payback

videoinlägg

Dag 1

Köpte 3 saker idag som jag visar imorgon för nu måste vi verkligen sova! Ska upp om 5 timmar haha.. Jag och Emelie gick inom restaurangen/baren där vi fick drinkarna jag la upp innan. Vi fick minsann de gratis också! Sjukt schysst kille som jobbar där, världens gulligaste!! Imorgon drar vi till stranden också, godnatt!

Barnpassning

Dagen har varit bra och vi har haft roligt. Felix och Nellie som barnen heter har varit super schyssta och balla. När de gick och la sig så satte jag och Emelie på en film men hon somnade.. Nu ligger jag i alla fall i sängen och ska sova om jag nu lyckas somna. Har ovanlig hemlängtan, visst är jag inte ett big fan av att sova borta men idag har det känts annorlunda, har bara haft hemlängtan som jag inte brukar ha. Godnatt

Onsdag

Ska in i duschen nu snabbt! Städade undan på rummet för en liten stund sen eftersom att jag åker iväg idag. Vet faktiskt inte hur länge jag stannar på Båstad men i alla fall tills imorgon! Måste bara packa lite och så sen är jag klar! Dessa två shampo/balsam tuberna köpte jag också på Ullared!

5 dagar kvar

Det sorgligaste med måndag är att man vet att det är 5 dagar kvar till helg. I alla fall när man jobbar för annars när man har lov så tänker man inte så mycket på vad det är för dag för man är ändå ledig. Jag har sovit 2,5 timme inatt då jag la mig runt 2. Kunde inte sova så antar att jag somnade runt halv. Idag kommer mamma till mormor vilket underlättar för då kan jag sova där. Hon är här till torsdag också vilket är ännu bättre. Det känns helt okej med denna veckan för sen är det ändå slut, ska verkligen försöka lägga mig i tid så jag får den sömn jag behöver denna vecka.

Får inte in mina videofyme videos här så fick ladda upp på youtube. Första gången jag laddar upp ett klipp där så.. Får i alla fall börja använda mig av det istället då det inte går att ladda upp något annat här. Har inte lärt mig det i alla fall så ska försöka hitta det någon dag. 

Upp