moahansson

Kategori: i want/inspo

OBEY


Jag verkligen älskar Obey märket. Något som ska inskaffas i min garderob innan året är slut är denna kepsen och mössan. Svart matchar ju allt och behöver något jag kan ha till vad som helst.
Fast ska kanske inte ha en rosa tröja på mig när jag har någon av dessa, inte så fint med rosa och röd direkt.. Tur att jag inte ens gillar rosa kläder då! 

bombshell.se
Jag hittade även fina skal till mobilen. Gillar att ha olika då man kan matcha dom med vad man har på sig. Dock använder jag inte skal just nu då jag inte tycker att jag har några fina även om jag har typ 8 stycken haha..

& här är såna "klistermärken man kan sätta på naglarna, as feta! Detta var det sista inlägget med saker från bomshell då det var detta jag hittade och gillade som jag har lagt upp de senaste dagrna.
Ni märker nog att jag gillar swag stilen haha.. 

bombshell.se
Här är feta mössor jag hittade. Vill också ha alla dessa, kunna byta en massa under hösten/vintern nu när det är kallt. Kommer leva i mössor verkligen! 

bombshell.seHär är feta tröjor jag hittade på hemisdan. Vill ha alla nuuuu! Älskar "swag" tröjer så otroligt mycket. Tycker dom är sååå fina! 

bombshell.se

Var inne på Bombshell (klicka på namnet för att komma till hemsidan) och kollade runt en massa. Hittade sååå mycket som jag gillade så ska slänga upp lite här. I detta inlägget är det dock bara smycken. Kommer in ett inlägg nu dagarna framöver.

Upp