moahansson

Malo Grabljie

Idag tog vi bilen till en strand för att sen gå därifrån till en annan, dock märkte vi efter ett tag när vi gått att det skulle ta oss en bra stund så vi vände faktiskt om och gick tillbaka till stranden vi parkerat vid. Vi låg där i någon timme innan vi käkade lunch på samma ställe som här om dagen och körde sen vidare för att hitta någon annanstans att lägga oss. 
På vägen efter en ny strand kom vi även till ett ställe som heter Malo Grabljie där det var byggnader ingen bodde i. Det är sjukt fint med sånna ställen och det var tydligen ett av ställena killen vi hyr lägenheten av hade tipsat oss om att se såg vi sen när vi kom hem och kollade på kartan. Vi tog en massa bilder där innan vi hoppade in i bilen igen och körde till en ny strand och WOW vad najs det stället vi hittade var. Det var som en trappa byggd i stenarna (berget?) ner till vattnet och därifrån kunde man hoppa ner i vattnet vilket vi gjorde. Vi gick upp igen och spelade med andra ord (fast på ett annat sätt eftersom vi bara är tre personer) och när vi kände oss klara där körde vi och köpte lite plockmat som middag för kvällen. 
Vi har bara umgåtts på balkongen hela kvällen och spelat spel, blev dock lite senare ikväll och nu ligger vi alla i sängen för att sova. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas