moahansson

Hemma

Det har både varit skönt och tråkigt att komma hem till Malmö igen. Skönt att få sova i sin egen säng, träffa personer man älskar och bara komma tillbaka till vardagen. Konstigt och tråkigt att man inte ligger på stranden, umgås med 2 tjejer varje dag och aldrig är ensam. Sen är det jättemysigt att det blivit kallare här hemma och att hösten är kommen för att tända ljus och dricka te är så mysigt!! 
Har i alla fall hunnit med att träffa Matilda redan dagen efter jag kommit hem. Bjöd mamma på middag också i torsdags och i fredags tvättade jag från 16-20. 
I lördags tog jag tåget till Hässleholm där jag blev upphämtad av pappa som bjöd mig och min bror på middag på Blåsingsborgs gårdshotell. Vi fick äta en 3 rätters meny och allt var så sjukt gott! Längesen jag åt "finare" mat så att säga.
Förrätt: Rödbetsgravad laxtatar med pumpa, blomkål och rengbågsrom
Varmrätt: Helstekt oxfilé med palsternacka och kantareller, potatiskaka och balsamicosky
Efterrätt: Ljus tryffelkaka med drottningglass, choklad och maräng
Det var sååå trevligt att få äta middag med pappa och min bror. Känns som det var längesen vi gjorde något tillsammans och det känns som att faktiskt alla i familjen vill mer och mer hitta på grejer tillsammans och umgås vilket gör mig så himla glad. Familjen är allt och kommer alltid att vara det. 

När jag skulle ta tåget hem till Malmö igen kände jag inte bara för att sticka hem så jag gick bort en runda till jobb och snackade lite med kollegerna. 
Igår frågade Elin vad jag skulle hitta på och jag hade inga speciella planer förutom att träffa Emelie (blev aldrig så) men Elin kom hit med hennes systerson Melvin. Han är så otroligt söt och det är så sjukt vad lycklig och glad man kan bli av barn. Att se hur de är nyfikna på så mycket och hur de utvecklas är nog något av det finaste. 
Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan gå en runda med Dory och sen fixa middag tillsammans. Mer än så har jag inte att skriva just nu. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas