moahansson

LONDON BABY

Sååååå, I'm in London med Matilda och vi ska vara här till torsdag! Uppe med tuppen var vi, redan kl 4 på morgonen fick vi gå upp då planet gick 06:35 så trötta var vi.. När vi landade tog vi oss till lägenheten vi bor i och tog det lite lugnt innan vi gick till Oxford street och kollade runt i massa butiker. Påvägen dit gick vi även förbi Hyde Park och parken är ju verkligen inte liten. Det blev några timmar vi gick runt men vi kände oss så trötta så vi gick bara inom en mataffär påvägen hem för att köpa frukost till dagarna här och sen ta det lugnt en stund i lägenheten. Senare begav vi oss ut igen för att köpa middag och lite gott till att bara ha en myskväll då vi verkligen hade 0 energi kvar till att göra något. 
Idag vaknade vi runt 9 och käkade frukost innan vi fräschade till oss för att ta tunnelbanan till Camden Market. Woooow säger jag bara om den platsen. Där fanns så mycket olika stånd från höger till vänster. Massa kläder, smycken, inredning, väskor osv. Köpte dock inte mycket alls utan blev bara 2 armband och 4 glasunderlägg, eller köpte en tröja också men det var från H&M hehe. Tänkte att allt jag kommer ha köpt under resan kan jag visa i ett inlägg när jag kommit hem igen! 
Vi gick i alla fall runt där i någon timme innan vi gick till alla matstånden de hade också för att fylla magen lite. Lättaste var det ju inte att välja heller eftersom de hade ca 30 olika stånd med all sorts mat. Det blev tacos i alla fall och gott var det! Vi gick runt en stund till innan vi kände att vi var klara där (även om vi säkert kunde gått runt i flera timmar till) och tog tunnelbanan tillbaka till lägenheten. 
Nu har vi varit här en stund och ska snart ta oss ut igen för att byta vissa grejer vi köpte igår och köpa vissa grejer vi inte köpte igår då vi skulle känna efter om vi ville ha det eller inte. När vi är klara med det ska vi käka middag och sen tillbaka till lägenheten och kolla på något på datorn innan vi ska sova för imorgon blir det en lite mer turistdag för mig! Matilda har varit här innan så hon har sett en del redan men självklart vill hon också jag ska se det. Vi ska åka den röda bussen som de flesta åker här för att se sevärdheter man borde se när man åker till London och jag får ju ta en bild med de fina röda telefonkioskerna såklart! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas