moahansson

Ska man börja eller inte?

Det var ett väldigt bra tag sen man skrev något här som man brukade förr. För ca ett år sen skrev jag sist ett inlägg som var ett "normalt" eller vad man ska kalla det som inte bara handlade hur man mår. 
Så vad har hänt på ett år? Ska man gå igenom allt och berätta eller börja på ny ruta? Ska man ens fortsätta skriva här efter detta inlägget, uppdatera sin design här och fixa till allt? 
Jag har ju saknat att skriva och tänkt så ofta att jag ska men det har bara aldrig blivit av för det känns som det är så mycket man missat att lägga upp här och det hade krävts så mycket bilder och text för allt så vi drar kanske bara snabbt vad som hänt sen jag sist skrev då för ett år sen? 

Gick på bigslap förra året i vanlig ordning, dock var det ju två dagar då de firade 5-års jubileum och det var såååå jävla bra som de andra åren jag och Bella varit där. 

Det blev en hel del party i slutet av sommaren och inpå hösten faktiskt och vi hade förjävla kul måste jag säga. Sist jag var ute nu var när jag fyllde år förra året (25 november) så det är dags må jag säga! Är så taggad på en utgång med tjejerna och bara leva livet. 

Började umgås mycket med Matilda igen och vad vi oftast gör nu när vi träffas är att gå en runda på stan. Tar en fika eller äter något och bara hänger. Vi har också skapat en rutin att varje månad går vi på bio med varandra. Idag gjorde vi en tatuering tillsammans vilket också blev min första!!!! Var sååå rädd men det gjorde faktiskt inte alls ont så det var skönt.. Hade till och med kunnat göra fler redan idag kände jag haha.. Anledningen till varför vi tatuerade in "babygirl" är för att så länge jag kan minnas har vi alltid kallat varandra det, vi har planer på fler så det kommer komma! 

Jag och Julia firade varandra med att ha en Halloweenfest hos mig. Den blev väldigt lyckad och jag hade kul hela kvällen! Vi var även ute och åt på Pinchos  för att fira Julla och hon fick en efterrätt man var tvungen att ta en bild på med henne.

Istället för att lägg upp bilder efter texter så lägger jag bara upp resten jag känner att jag vill lägga upp här nedför texten efter jag skrivit vad jag mer vill berätta haha.
Jul firades hos mamma med syster, min bror hade skadat benet så han kom inte den kvällen men vi hade det bra ändå. Nyår firades på jobb med att jobba haha.. Roligare nyår hade jag tyvärr inte men det kommer bli annat detta året vilket kommer senare här i texten. 
Året blev 2018 och skulle väl inte säga att starten var bra då jag kände mig väldigt deprimerad under hela vintern skulle jag vilja säga. Dagar då jag inte ens reste mig från sängen eller gick utanför ytterdörren för jag inte trivdes alls med mig själv och hela mitt liv antar jag. Det var en så kall och mörk vinter också vilket gjorde till att jag hade noll energi och lust till något. 
Vädret vände för mer än en månad sen, tror jag det är nu, och det var något av det bästa som kunde hända. Konstigt bara att det gick från världens kyla och snö till värme man faktiskt har svårt för att stå ut med vissa dagar när det i princip är vindstilla också. Men vill inte klaga för såhär varmt var ca 3 år se vi hade så försöker njuta av det dagarna jag är ledig.
Har spenderat dagar när vi lyckats vara lediga samtidig med Elin och Julia. Vi var bland annat i Dalby stenbrott för förra veckan och bara hängde på en filt och fika. Det blir många chill dagar när man väl är ledig men gillar det. Att man kan vara ute hela tiden och känna att man faktiskt vill ta sig ut för man inte vill missa värmen och solen. Passa på att få lite färg också (även om man alltid bränner sig som en kräfta). Hade även en mysig dag/kväll med mina kollegor hemma hos Martin för någon vecka sen.

Till vad som händer framöver? Den 19 juli går jag på semester till den 14 augusti för då kommer min älskade bästavän och kusin Bella hit!!!! Som jag längtat och såååå kul vi ska ha. Bigslap ska vi gå på såklart som är den 4 augusti. Jag, Bella, Elin, Julia och Matilda ska även sticka upp till Göteborg och sova där en natt. Självklart ska vi till Liseberg och förmodligen blir det en utgång också. Jag och Bella ska också försöka ta oss upp till syrran i Norge/Oslo och hälsa på henne. Det var så mycket jag vet om när Bella kommer hit. 
När jag kommer tillbaka från min semester jobbar jag i ca 3 veckor sen har jag tjänstledigt i 4-5 månader. Förstår ni att jag kommer vara ledig och inte jobba under hela denna tiden??? HEAVEN!! 
Ska bland annat vara i USA hos kusinen under hela december och då förstår ni att jag kommer fira nyår där, ska bli såååå kul! Vad jag mer kommer göra under min ledighet kan jag inte säga något om just nu utan det får bli senare om jag nu fortsätter att skriva här. Sååååå, vi hörs när vi hörs igen! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas