moahansson

pheeew

Dear god vad jag är trött, men pratar inte om trött i huvudet utan i kroppen. Jobbet tar inte mycket i mitt huvud när det gäller trötthet utan kroppen tar den smällen. Kan bero på att jag i princip aldrig står stilla på jobb. Står upp hela tiden och går fram och tillbaka i köket. Vi har ingenstans att sätta oss i köket så det blir att man står dagarna långa vilket kanske inte är det bästa för kroppen.. What to do. 

8 av 10 jobbdagar avklarade. Längtar såååååå till söndag då jag äntligen har en hel dag ledig. Och gissa vad jag ska göra? INTE ETT SKIT!! Förutom att jag måste ta mig en runda till triangeln för att köpa en våg att väga mat med och även en våg jag kan väga mig själv på. Från och med på måndag börjar jag ett träning/kostschema. Det är inte upplagt att just denna dagen ska jag träna detta och äta detta utan jag ska träna 3-4 gånger per vecka (har fått videos och bilder på övningar osv som hjälp av en pt jag kommer ha online). Jag har fått olika alternativ när det gäller mat så jag kan variera en del och kommer förhoppningsvis inte bli trött på maten. Så ska inom hemköp också för att köpa hem det jag får äta. Är faktiskt sjukt taggad på detta och är spänd på att se resultat vilket jag hoppas sker hyfsat snabbt för då blir man motiverad till att fortsätta. 
Hoppas på att det blir en hyfsat lugn jobbdag/kväll imorgon så jag verkligen kan sticka från jobb när jag kan och att jag är pigg för då ska jag bara hem, duscha och fixa mig för att sen dra och fira en kompis som fyllt år. Var så längesen känns det som jag hängde med tjejerna och hade en utekväll så det är behövligt!! Nu är det dags att nanna

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas