moahansson

Love, Simon


Såååå när jag mötte Matilda gick vi först och kollade i butiken hon jobbar på då de hade fått in nya kläder idag som hon ville kolla in. Efter det tog vi oss vidare till en tatueringsstudio där hon tatuerat sig innan. Hon skaffade sig en till och även för mig blev det en ny tatuering idag! Dock gjorde jag det på samma ställe där jag gjorde min första för någon vecka sen. Bild på den kommer någon dag framöver!
När jag var klar var det 40 min till bion började så vi gick inom Willys på vägen och köpte dricka där då man faktiskt kan tycka att de tar lite överpris på det på bion. Love, Simon kan jag verkligen rekommendera världen att se, den var väldigt bra och det kom faktiskt en tår nedför kinden på bion haha. Första gången man gråter på en bio, kan ju också bero på att man inte ofta ser känslomässiga filmer i vanliga fall utan mer action. 
Just nu är jag hemma, har gått en tur med Dory och ska äta lite kvarg till ett avsnitt av RuPaul ofc! Imorgon är det back to work och så ser resten av helgen ut tråkigt nog. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas