moahansson

ledig helg

Som rubriken lyder så var jag ledig hela midsommarhelgen och hur underbart var inte det! 
Vi var några tjejer i Lindeborg som åt midsommarmat (ofc!!), spelade lite spel, snackade en massa och bara njöt faktiskt av att vara tillsammans. Detta var lätt den bästa midsommarn jag haft än så länge, bortsätt från kanske när man var mycket yngre och sprang runt midsommarstången med sina syskon eller familjen och bara umgicks med dom. 


På lördagen var jag inte bakis men så trött och seg i kroppen. Hade ju trots allt för jobbat 10 dagar i rad, haft en dag ledigt och sen jobbat 4 dagar i rad innan midsommar så hade inte riktigt fått vila något.. Folk tror också kanske att det är vanliga jobbdagar (8 timmar) jag har jobbat varje dag men eftersom jag jobbar inom restaurangbranschen så ser inte riktigt våra jobbpass ut så utan vissa dagar jobbar jag 10-11 timmar och några såna dagar hade jag på rad där. 
I alla fall så ville Elin och Julia att jag skulle hänga med och se matchen i folkets park med dom och några till vilket det blev. Tyvärr förlorade ju Sverige.. Det var inte många glada miner efter den förlusten kan man ju lugnt säga. Vi tog oss i alla fall vidare till Möllan och drack en öl sen blev det hemgång. 
På söndagen hade vi på jobb planerat att umgås och så blev det. Klockan 15 samlades alla hemma hos Linda där vi först drack någon öl innan vi tog oss vidare till Bakfickan och åt lite. Vissa stack hem efter det medan andra inte kände sig redo för hemgång utan vi tog en taxi till Mellow Yellow och tog oss ett glas till. Jag var hemma runt 1 tiden och somnade skönt. 
Bästa kollegorna ≤3

Så såg min lediga helg ut, ganska fullspäckad och rolig men skulle behövt en av dagarna att verkligen bara varit hemma och inte gjort något alls. Kroppen känner att den behöver få vila ut faktiskt..
Har jobbat nu måndag och tisdag och är ledig idag och imorgon sen jobbar jag resten av helgen. 
Idag har jag än så länge ätit frukost och ska snart gå en lite längre runda med Dory i det fina vädret. Vid 15 tiden ska jag möta Elin och Julia för att kolla på matchen idag igen i folkets park som börjar 16. Efter det blir det kanske en runda till gymmet faktiskt eller så kör jag lite träning hemma. 
Är ju inne på andra veckan nu med kost/träningsschema och än så länge har det fungerat bra med maten (förutom på midsommar där jag fuskade med att äta det man gör på midsommar och drack ju även lite i helgen..). Träningen fick jag inte till förra veckan utan gick någon längre runda i rask takt med Dory så därför ska jag bättra mig med det denna veckan så gott jag kan. Blir svårt när jag jobbar från 11:30 till stängning hela helgen men får då kanske göra lite övningar osv hemma istället. 
Nu ska jag byta om och bege mig ut! Trevlig tisdag på er. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas