moahansson

kort jobbkväll

Ojoj, blev ändå ett inlägg till här så blir kanske att man ändå kommer skriva här en del igen. Det är faktiskt så skönt att skriva av sig här och när man är 30-40 år kunna skrolla tillbaka och kolla på vad man gjorde i livet. Fast vem vet, kanske man även har en sida man skriver på. Only the future can know.

Men till idag! Gick upp runt 11 tiden och fixa till mig, åt frukost och sen kom Tildas föräldrar (min moster och morbror) hit för att gå till mitt jobb och käka/umgås lite då jag inte har någon tid över förutom idag att träffa dom. Ska jobba mycket nu dessa två veckorna och långa dagar. Tilda är min andra kusin som också bor i USA och hon är här till nästa torsdag. 
Ska strax röra mig mot jobb igen då jag jobbar 17-21 idag. Skönt och kort pass inför mina kommande 4 långdagar när jag jobbar från när restaurangen öppnar till stängning, så runt 10-11 timmar varje dag kommer det bli. Det är ju Pride denna veckan dessutom i Malmö och man kan väl säga att vår restaurang hyllar det lite extra och vi kan då räkna med att vi kommer ha en hel del att göra hela helgen, men det är kul när det händer lite andra grejer på jobb än samma hela tiden, sen att jag faktiskt har så bra kollegor som jag har gör det bara roligt att vara på jobb. 
Nu ska jag klä på mig och cykla bort till jobb! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas