moahansson

semester

Nu har man äntligen semester till 14 augusti och denna känslan är så underbar!!! De tre dagarna jag jobbade innan jag gick på semester var inte roliga alls. Efter kvällen i parken med Elin och Julia kände jag mig krasslig när jag vaknade dagen efter, febrig och tung i huvudet. Feber hade jag nog lite dessa dagarna och ont i halsen + snuvig. Känner fortfarande att jag är lite snuvig och har lite ont i halsen när jag vaknar på morgonen men annars känns det bättre (om man räknar bort smärtan jag har i ryggen som blir värre och värre). 
Bella är i alla fall här nu. De första dagarna hon kom jobbade jag ju tyvärr så då fick hon underhålla sig själv eller hänga med mamma och sen träffade hon Elin och Julia också. 
Igår träffade vi Matilda, gick runt i stan och sen käkade vi. Denna värmen som är nu tar dock verkligen ens energi vilket inte alls gillas. Är sjukt tacksam för att vi har fått en sån bra sommar men denna värmen är för mycket och vi är inte alls vana vid detta. Så fort man kommer utanför dörren eller faktiskt bara är hemma i lägenheten också så drunknar man i sin egen svett. Inte lönt man duschar på dagen, det får man spara till kvällen om man inte ska göra något speciellt. Vi gick en lite längre runda med mamma och Dory sen tog vi det bara lugnt resten av kvällen.
Idag har jag varit och gjort mina fransar och stack sen inom hemköp för att handla lite till en kycklingsallad vi ska äta till middag. Ikväll ska vi bara slappa och kolla på en film tänkte vi. Imorgon drar vi en runda till Hässleholm för att träffa Edem och min bror. Torsdag blir det att packa en liten väska då vi flyger till min syster i Oslo på fredag för att vara där i 4 dagar. Ska bli såååå mysigt!! Inte träffat henne på snart ett år nu så saknaden är stor. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas