moahansson

Ocean's 8

Min vecka började med två jobbdagar och idag var jag ledig. Började dagen med att tvätta från 12-16. Matilda kom runt 15 och chillade hos mig tills jag var klar och vi skulle röra oss ut för att käka något och hinna inom triangeln innan vi skulle på bio. Vi såg Ocean's 8 och blev faktiskt liiiite besviken på filmen. Trodde det skulle vara lite mer action och komedi i den än vad det var så skulle inte rekommendera någon att gå och betala för att se den utan se den när den kommit ut på netflix eller någon annanstans där man kan streama den!
Nu väntas 3 jobbdagar där jag jobbar 11:30-22:30 innan jag sen har ledig i 3 dagar minsann! Skjuter ju fram min semester för att hoppa in och jobba de tre första dagarna jag skulle varit ledig pga att andra kollegor har bokat grejer de ska göra eller ska iväg på.. Hade det inte varit för att jag är så snäll som jag är eller att jag känner en viss panik inför att jag inte ska ha sparat ihop tillräckligt med pengar till längre fram så hade jag nog inte hoppat in och täckt dessa dagarna, sen blir de skyldiga mig en tjänst för detta. Det enda negativa med detta är att Isabella kommer ju den 19 och den 19,20 och 21 ska jag nu jobba 11:30-22:30 så det blir inte så roliga första dagar för henne här.. Men får gottgöra henne på något sätt för detta ofc! 
Har precis fixat lite beställningar till jobb och ska slänga mig i sängen nu och läsa lite bloggar innan jag ska sova. Natti

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas