moahansson

måndag & tisdag

Fanns tyvärr ingen tid för mig att göra fransarna igår så jag tog det bara lugnt under dagen hemma. Tog mig dock en längre dusch och gjorde hårinpackning, rakade benen osv. Mötte Julia vid 17:30 och då gick vi upp till Slimfood för att köpa sallad och sedan ta oss till Limhamn där vi skulle möta Elin på Cellos för att äta mjukglass. Sist jag åt mjukglass var säkert 2-3 år sen!! Speciellt gott är det på Cellos (har en gång i tiden även jobbat där en sommar) då de har ett strössel som heter krut vilket är krossad turkiskpeppar, tips!!!!! Det är så sjukt gott! 
När vi var klara där körde vi och ställde Elins bild vid henne innan vi promenerade bort till Pildammsparken och satt där till efter 00. Vi drack vi och snackade en jäääävla massa om verkligen allt möjligt. Älskar sommarkvällar som dessa, man kan sitta i bara t-shirt utan att ens frysa och bara njuta av stunden med vänner.
 
Idag tog jag det också lugnt på dagen innan mamma kom hem och vi gick till hemköp för att handla grejer inför att grilla hos Johan och jag skulle även hämta ut ett paket med Nocco drickor. Maten blev såååå god och det var skönt att umgås med mamma och hennes kille när hon nu varit borta i 2 veckor. Det har ändå varit lite ensamt utan henne där hemma och Dory som mamma också hade varit och hämtat hos de som passat henne under dessa veckorna. 

Johans lägenhet är så mysig och han har en massa växter och plantor på balkongen där han odlar en massa. Kanske något man själv borde gör på sin balkong.. Det enda jag har där är liksom ett bord och två stolar, hade blivit fint med lite växter där ute! 
Mina älskade 3 lediga dagar är över nu och istället väntas fyra jobbdagar på 11 timmarspass. 
Började kolla på serien Power idag som jag bara hört gott om och än så länge kan jag inget annat än att hålla med! Ska kolla något avsnitt nu innan jag ska sova. Kramis på er 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas