moahansson

Så fort jag kom till jobb igår blev jag nere och tappade all energi. Så har det varit nu varje dag när jag kommer till jobb och igår när jag kom hem brast det för mig. Satte mig ner på köksgolvet och tårarna bara rann. Jag är så slut i mitt huvud och i min kropp. Ibland när kollegor pratar med mig så är det som att jag inte ens lyssnar utan får be de upprepa sig för mitt huvud bara stänger av. Hade inte jag gått på semester snart så hade jag nog blivit utbränd. 
Jag känner sån press och stress i kroppen hela tiden. Inte bara med jobb utan allt annat runtomkring också. Ha energi till att hitta på saker de dagarna jag är ledig och inte bara ligga hemma även om det egentligen är vad jag vill. Jag känner mig dålig om jag bara stannar hemma när det är fint väder och inte tar vara på sommaren vi har detta året. Det var faktiskt längesen jag bara stannade hemma en hel dag när jag var ledig och jag tror det är vad jag kan behöva. Verkligen stanna hemma en hel dag och bara vara, ta det lugnt. Helt ärligt så är livslusten inte alltid på topp längre heller. 
Vill inte må såhär och hatar verkligen det. När jag går på semester och sen tjänstledigheten ska jag verkligen fokusera på mig själv, min hälsa och mitt mående för såhär kan jag inte fortsätta må. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas