moahansson

en vecka har gått sen sist

Denna onsdagen var planerna egentligen att åka till Liseberg med tjejerna men vi kände att 30+ och gå runt där var inte så lockande utan vi åkte till Ängelholm istället och testade på upzone! Man åkte zipline och ja.. Man kan väl kalla det som en hinderbana fast uppe i luften där man skulle ta sig över från träd till träd. Snacka om att man tränade hela kroppen av det och det kändes dagen efter. 
När vi lekt klart där körde vi till Helsingborg för att äta lunch och ta oss ett dopp i havet. Vi spelade även en runda minigolf innan vi stack och åt indiskt till middag. Vi ville inte riktigt avsluta dagen där utan när vi kom tillbaka till Malmö åkte vi ner till Västra hamnen och drack en kaffe i solnedgången. 
Inte i lördags utan lördagen innan var det äntligen dags för bigslap och som alla andra år levererade de! Även om jag tydligen blivit så full att jag missat en artist som spelade och även Avicii Tribute men kul hade jag ju i alla fall! William och Evelina kom hit innan och drack lite innan vi stack dit då de första som skulle spela inte var några vi var supertaggade på att se. 
Annars denna veckan gick vi på bio med Matilda och såg filmen Tag vilket jag kan rekommendera! Man blir ju själv sugen på att starta något som de gör med sina vänner i filmen. Den är baserad på en verklig historia om en grupp killar som leker kull när de är små men de fortsätter göra detta även i vuxen ålder. Varje år i månad maj är leken igång, det spelar ingen roll var killarna befinner sig på jorden utan den som är "it" (asså den som blev tagen/kullad sist) tar sig dit kompisen är och kullar den andra utan att kompisen ens vet att personen är där. De klär ut sig för att inte bli igenkända av sina kompisar och så håller de på varje år. Man förstår nog bättre om man ser trailern eller varför inte bara se filmen!? Innan bion gick vi en runda på festivalen för att äta och det blev burgare på något ställe för oss alla, såååå goda var de!!
Pappa kom också ner i torsdags och åt middag med mig och Isabella. Vi åt på Surf Shack för första gången och har inget dåligt alls att säga om maten. Gillar man burgare ska man gå dit och äta! 
Min bror kom ner en kväll också och umgicks med oss och åt middag. 
Igår mötte jag och Bella William och Evelina på Mello Yellow för att äta något och dricka någon drink. Det slutade med att vi gick hem i regnet och hängde lite innan de tog bussen hem. 
Vi har haft något planerat i princip varje dag när Bella varit här så denna söndagen har varit skön då vi bara slappat och ätit mammas goda kyckling hon gör i ugnen till middag. Vi kommer nog inte röra oss från soffan mer denna kvällen direkt, och vädret är ju inte det bästa heller längre. Men är tacksam för regnet som kommer då det verkligen behövs!! 
Imorgon är planerna att möta Elin och Julia vid 12 för att käka lunch på festivalen och hänga innan jag ska ha möte på jobb. Senare kommer broder min för att också bara umgås innan Isabella ska åka hem. På onsdag går hennes plan hem till USA, men det dröjer ju inte allt för länge tills vi ses igen då jag bokat en biljett till henne den 1 december! 
Nu ska jag chilla vidare i soffan, peace.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas