moahansson

dagarna springer iväg

Redan har det gått en vecka sen Bella åkte hem. Tiden verkligen springer iväg och nu är det bara 20 dagar kvar tills jag åker till Kroatien med Julia och Elin. Det ska verkligen bli så skönt att komma till ett annat land och njuta av livet, även om jag nyss också haft semester när Bella varit här men har ju fortfarande varit i Sverige (förutom att vi åkte till Norge och Danmark men räknar inte det direkt som utomlands). 
Under veckan som gått har jag jobbat 4 dagar. I fredags var det sista dagen på Malmöfestivalen och jag hade inga planer alls på att gå dit då jag jobbade till 22:30 och hade inte världens snyggaste kläder på mig men det blev ändå att jag och en kollega gick ner dit för att se lite av Steve Angello som avslutade hela festivalen och JÄÄÄÄÄÄVLAR vad mycket folk det var. Det var verkligen hela Stortorget fyllt med människor!! 
Var ledig igår och är ledig till onsdag så tog mig faktiskt till pappa i Hässleholm igår när han hade slutat jobb för att äta middag och umgås. Det var skönt att bara vara han och jag utan människor runtomkring och att vara i hans hus. 
Idag mötte jag Matilda vid 12:30 för att käka lunch och kolla lite på vad vi vill göra när vi åker till London i Oktober. Bokade flyget för ca 1 vecka sen och den 1-4 oktober kommer vi vara där. Ska bli så kul att åka med babygirl!!
Mamma drar iväg någonstans imorgon och kommer hem på söndag igen så kommer vara själv nu i några dagar. Jobbar dock ändå hela helgen, eller jag ska jobba 9 dagar i rad varav 5 av de dagarna är 11-timmarspass och dom är dessutom på rad. Tröttsamt att jobba så många dagar i rad utan något ledigt men behöver verkligen alla pengar jag kan få nu innan jag ska vara ledig så det är bara att hålla ut. Vila har jag hur mycket tid som helst för sen!
Imorgon ska jag och Elin (kanske Julla med) träffa Eric som är tillbaka i Sverige! Träffade honom senast i början av sommaren och han är ju hemma ca 1-2 gånger om året så man får passa på att ses så fort han är hemma för sen vet man inte hur långt tid det dröjer tills han är tillbaka igen. 
När jag kom hem från att ha fikat med mamma och hennes två kompisar idag efter att jag varit med Matilda gjorde jag en sallad till middag som blev sjukt god (bilden nedan).
Har precis slängt ihop ett fröknäckebröd som är inne i ugnen och ska kolla på Love Island UK nu. Fick ett recept av pappa för ett tag sen och testade det förra veckan. Resultatet blev bra så gjorde dubbel sats denna gången för det åts upp på bara någon dag. Äter ju i princip knäckebröd dagligen hehe.. 
Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas