moahansson

dagarna som passerat

Dagen innan vi åkte till Norge (torsdags) drog vi till Falsterbo med mamma och hennes kille. Vi spenderade säkert 4-5 timmar där innan vi drog hem och duschade innan vi stack till möllan för att äta och då hängde även Julia och Elin med. 

Vi var framme i Norge och mötte min syster och hennes kille vid 17 tiden skulle jag tro klockan var då vi inte fick vår väska utan fick stå och snacka med någon om det så när den sen skulle komma kör de ut den till där min syster bor. Vi bytte om till bikini och stack först och åt nudelsoppa innan vi drog vidare ner till hamnen för ett dopp då det var helt sjukt varmt. Efter det låg vi kvar en stund på gräset innan vi tog oss hem och tog det lugnt resten av kvällen. 
Världens finaste syster

På lördagen åkte vi till The Well som är ett av Europas största spa. Man fick inte ha mobilen där inne så inga bilder tog jag men herregud vad najs det var!! Har aldrig varit på spa innan men kommer definitivt åka på det igen. När vi kom tillbaka till stan öppnade himlen sig och det öste ner stora droppar regn. Vi stack inom affären påväg hem för att handla lite mat att käka på kvällen som vi skulle laga. När vi käkat kollade vi lite på nya säsongen av OITNB. 

Söndagen spenderade vi faktiskt inomhus på dagen. Chillade, spelade lite monopol och bara tog det lugnt. Vi gick ut för att köpa en burritobowl och acciabowl till lunch som vi delade på. Senare fräschade vi alla till oss för vi skulle gå ut och käka på min systers jobb. Vi delade på 4 olika rätter och det var såååå gott! Tog inga bilder på det då alla var vrålhungriga och ingen tänkte ens på det förrän alla i princip var mätta haha.. På måndagen gick planet hem kl 16. Vi var så trötta och hungriga när vi kom till Malmö efter att också svängt inom William en stund så vi beställde pizza och kollade på Power när vi kom hem innan vi somnade. 

På tisdagen åkte vi till Hässleholm så vi var där vid 12 på dagen. Pappa hämtade då upp oss och vi åkte till en sjö i Bjärnum. Vi låg och solade och badade fram till halv 6. Jag och Bella duschade medan pappa började fixa hans tacopaj som är så sjuuuukt god!! När vi hade ätit och suttit ute ett tag när det blivit lite svalare utomhus körde han oss till Mawutor där vi hängde tills sista tåget till Malmö gick. Tog inte heller några bilder denna dagen haha.. Sorry not sorry
I onsdags vid 16 tog jag, Bella och Matilda tåget över till Köpenhamn för att kolla runt lite i affärer och bara hänga där. Sist jag var där är säkert 6-7 år sen.. Hittade två tröjor faktiskt för 100 kr på rean, så najs! Självklart skulle det vara problem när vi skulle hem. En fånge hade rymt från fängelset i Köpenhamn så de stoppade all tågtrafik därifrån. Först satt vi kvar i ca 1 timme utanför stationen i hopp om att de kanske skulle sätta igång allt igen hyfsat snabbt men ikke.. Vi tog bussen istället ut till Kastrup och hade turen att tågen därifrån till Malmö gick. Var ju lagom trötta när vi kom hem så vi somnade väldigt snabbt haha. 

Igår (torsdag) handlade vi sallad på Café 2000 och gick till Williams jobb där vi hängde i någon timme innan vi gick och hämtade ut 2 paket jag hade fått och köpte mat att laga. Hade beställt parfym och en fläkt för jag står inte ut med denna värmen i lägenheten längre, 650 kronor la jag på den fläkten men det var det fan värt nu när jag äntligen kan gå hemma i mer än trosor och bh utan att svimma. 
Idag har vi bara gjort lite ärenden och just nu sitter Isabella och flätar sista flätan i mitt hår inför imorgon då vi ska på Bigslap!!!! Är lika taggad på det som jag är varje år såklart. När hon är klar ska vi värma lite av köttfärsen vi gjorde igår och senare kanske vi ska möta Julla om den filuren kan svara en. Avslutar detta med en bild på sötisen Dory

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas