moahansson

3 månader senare

Men tjingelin! Det var inte igår man loggade in och skrev här inte. Vet inte hur många gånger jag faktiskt tänkt skriva men känns som jag har så mycket att skriva pga att jag inte skrivit något på så länge att när jag väl tänkt göra ett inlägg har jag struntat i det. Men nu när jag sitter på jobb och inte har något att göra så tänkte jag faktiskt, varför inte? Spelar ingen roll om det blir ett super långt inlägg eller inte bara jag får skriva ut det som har hänt sen sist man checkade in här. 

November månad var ju månaden jag fyllde hela 20 år! Vuxen på riktigt nu skulle jag säga. Jag firade min födelsedag med att först bli utbjuden på lunch av Linda (en tjej som bor hos oss). Efter det tog jag mig hem för en lång dusch innan Emelie, Matilda och Iida kom hem till mig och käkade tacos innan vi gick till Möllan för att dricka någon öl. Kvällen blev faktiskt inte så lång men jag var nöjd med det. Dagen efter blev jag bjuden på fika av Julia och fick ett fint Carolina Gynning glas av henne, mitt fösta till och med så blev super glad för det! Blev även överraskad av jobb när jag kom in och skulle jobba kvällen innan jag fyllde år av detta fina ni ser nedanför. Man blir så glad när man blir överraskad sådär! 


Något roligt som "byggdes" upp nedanför mig på gatan var en liten minirestaurang som blev väldigt populär för folk. Varje dag när jag gick ut på balkongen för att ta en cigg stod det en klunga med folk runt den för att ta bilder, stod till och med i tidningen om det och togs upp på nyheterna. Men självklart får inget sånt stanna hur länge som helst utan en dag hade någon slagit sönder det vilket jag inte alls förvånas över, var mer förvånad över att folk inte hade förstört det tidigare faktiskt. 

Har även hunnit med att fira bästa Emelies 25-års dag! Dock blev det strul och jag kom inte dit förrän ganska sent pga jobb.. Men jag fick i alla fall fira henne en stund! 
Nyår har även varit och då jobbade jag faktiskt på dagen. Var tveksam på om jag skulle göra något på kvällen eller inte då jag inte hade speciellt många valmöjligheter. Men tog mig till slut efter 12-slaget till en klubb min bror var på och som han även jobbar lite på. Stannade där till runt 3 tiden tror jag klockan blev sen cyklade jag hem och däckade. 
Har fått upp kontakten ganska bra med min kära vän Matilda som jag gick med i samma klass när jag gick på drottning blanka. Hon är en vän till mig som jag faktiskt inte behöver träffa ofta men som allt är som vanligt med när vi träffas. Vi har tagit en fika lite då och då nu och jag älskar det. Hon är så jävla härlig att hänga med och vi är ganska lika samtidigt som vi inte alls är lika. 
Hänger mycket annars också med Emelie och Julia, vi har haft två kvällar nu i Januari där vi bara umgåtts, druckit vin och snackat skit. Även Elin har varit med dessa kvällarna och det har varit sjukt kul att träffa henne igen. I lördags sågs vi sist och då åt vi först hemma hos Julia, först var planen efter det att vi skulle spela biljard men det var fullt på bägge ställena och väntetiden var upp till en timme så vi bestämde oss för att gå hem till mig och körde "Fuck, Marry, Kill" i någon timme innan de begav sig hem. 

Vad jag annars gör är att jobba för det mesta så klart. Försöker umgås så mycket jag kan med vänner när jag är ledig eller innan/efter jag jobbat. Har träffat William också för någon dag sen som jag heller inte sett på hur länge som helst känns det som. 
Min kusin från USA (Tilda inte Isabella denna gången) har varit här i Sverige och hälsat på i 2 veckor så henne har jag fått spendera tid med också. Känns skönt att komma närmre och närmre henne också eftersom hon är familj. 
Något att se fram emot är väl nästa måndag och tisdag. Då åker jag upp till Stockholm med jobb för QX-galan där vi är nominerade i årets restaurang i år igen! Vi vann ju förra året så vi hoppas på samma vinst denna gången! Har även bokat biljetter till den nya 50 Shades som kommer ut nästa vecka. Ska se den på söndagen med min kära kollega på jobb. Annars har jag väl inte mycket mer nu att skriva faktiskt. Ska inom stan i veckan för att hitta något att ha på mig på galan, hinna färga håret också så det är fräscht och fint. Här är en sista bild för detta inlägget på min lilla son Sixten. Ha de! (tills jag uppdaterar igen vilket ingen vet när det blir lol)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas