moahansson

Grand Canyon & Vegas Baby

Insåg när jag kollade genom här att jag inte lagt upp något från när vi var i Grand Canyon och Vegas. Jag, min syster och min moster flög till Vegas och spenderade en natt där, vi gick runt på gatorna och bara kollade en massa och det är så coolt där! Dagen efter det flög en av mina kusiner till oss och vi hyrde en bil för att ta oss till Grand Canyon där vi skulle spendera två nätter. Alltså WOOOOW har jag bara att säg om utsikten när man stod där på stenen och kollade ut. Det är så otroligt vackert och speciellt när solen höll på att gå ner, det är verkligen ett ställe jag tycker alla borde besöka om de har möjlighet till det! 
I alla fall så åkte vi tillbaka till Vegas efter dessa två dagar i Canyon. Dock följde inte min moster med oss ut den kvällen utan bara vi "ungdomar" gick ännu en runda i Vegas. 
Dagen efter där skulle vi flyga hem till American Canyon igen, där började ett problem. Jag och min syrras pass låg tydligen under sängarna i Grand Canyon vilket menades med att vi förmodligen inte skulle kunna flyga hem den dagen. Vi testade med att hotellet vi bodde på tog bild på våra pass och skickade till oss så vi kunde skriva ut dom och se om det gick att gå igenom tullen på flygplatsen ändå. När vi kom dit sa de i stort sätt på direkten att vi kunde slänga de papperna för de hjälpte oss inte. Min syster hade sitt ID med sig så hon behövde inte göra en bakgrundskoll som de fick göra på mig. Jag fick stå och svara på frågor en kille ställde till mig, han fick frågorna berättade för mig genom en telefon under tiden och jag var så nervös för egentligen ingenting. Fast han hade sagt innan att det inte är stor chans att man klara bakgrundskollen men tro fan att jag gjorde det sån tur var! Det jag fick göra när jag blev godkänd var bara att gå igenom en extra säkerhet annars var det lugnt och passen skickade hotellet till oss så vi fick de dagen efter. Allt löste sig sån tur var! Annars hade vi behövt köra tillbaka till Grand Canyon och tillbaka vilket tar 8 timmar och då hade vi förmodligen inte kommit hem den dagen.. Här är ett gäng bilder i alla fall! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas