moahansson

Första månaden på året

Tiden går verkligen så jäkla snabbt att man ibland inte ens tänker på det. Snart har det redan gått en månad av detta året och det känns som jag firade nyår igår liksom?!
Men.. Mig gör det inget att tiden går snabbt, vill ju ta studenten nuuuu! Är så himla skoltrött, eller kanske bara allmänt trött. Beror väl på årstiden antar jag för det var samma sak förra året runt denna tiden. Dock har skolan faktiskt blivit väldigt tråkig sen efter jullovet.. Kanske tur att vi snart har praktik i 2 månader så man får vara ifrån lite.
Annars så spenderade jag söndagskvällen hos kära Philip och Rebecca. Vi snackade bara en massa och drack kaffe. Igår drog jag mig hem till Emelie vid 5 och stannade till 10. Vi åt middag ihopa och bara umgicks. Tycker det kan vara så mycket trevligare att åka hem till sin kompis och laga en god middag ibland istället för att ta sig till någon restaurang. Blir mysigare på något sätt..
Denna helgen som kommer är jag helt fri från jobb så på fredag ska jag passa på att åka till pappa och stannar där tills på lördag!

Hon här ovan saknar jag så mycket.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas