moahansson

2016


Oups vad lätt det är att ibland glömma bort logga in här och uppdatera en själv i ens liv.. Det har blivit nytt år, firat julafton och nyår. Julafton spenderades i Finja hos min faster med trevligt sällskap. Är inte något stort fan av att fira jul i vanliga fall men denna julen var faktiskt ovanligt trevlig. 
Jag har jobbat ganska mycket också så det har tagit upp kvällarna på lovet vissa dagar. 
Nyår firade vi in hemma hos mig faktiskt, eller vi började här i alla fall och sedan drog vi till svartklubb efter 12-slaget med min bror och hans vänner. Jag och Isabella kände oss redo att dra därifrån när klockan var runt 4 tiden, vi skulle nog dock stannat för när vi gick var det nästan fullt på klubben och kö in, dom hade liksom öppet till kl 8 på morgonen där så inte så konstigt kanske.. 
Åt på tusen & 2 den 1 Januari som en "avskedsmiddag" för Isabella som lämnar oss snart, planerna innan hon åker nu är väl mest att hinna träffa de hon vill innan hon åker. Vi firade även Emelie den 25 då hon fyller år på julafton. Det slutade med att vi gick till Victors och när vi kom in sitter de i vip-en och dricker möet för tusentals kronor. När ens glas var tomt fylldes det upp på direkten och vi hade så himla kul där vilket jag tackar Emelies kompis som bjöd på detta & Emelie såklart!
Vi fick även hem godiset jag beställde från Japan och Isabella har gjort en candy haul på sin youtube kanal som ni kan tjecka in här nedanför. Har inte ens själv kollat på den än så får väl ta och göra det. Får se om jag kanske orkar fixa ihop ett inlägg om hela året någon dag, kan var kul att kolla tillbaka och se över år 2015 och vad som hänt. Tjooo på er så länge. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas