moahansson

Vårkänsla

Att vakna idag och se solen skina fick en på så bra humör. Tänkt egentligen vad lite det krävs för att man ska bli glad..
Dock har jag inte utnyttjat solen då jag började jobba kl 4 idag till 22:30.
Kom hem för en stund sen och ska bara chilla framför tv:n nu är planerna. Imorgon kommer min bror hit innan jag ska jobba samma tid. Vi ska nog käka lunch någonstans med mamma innan hon drar till Stockholm och kommer hem på söndag natt igen. Hoppas ni haft en bra fredag, natti på er!

träningsinspo


Pastell Nike skor - HÄR Vita Nike Air Max - HÄR Svarta Nike - HÄR 
Nike Tights till vänster - HÄR Nike tights mitten - HÄR Adidas tights - HÄR
Adidas tröja - HÄR Nike t-shirt - HÄR Nike sportbh - HÄR

Olympus has fallen

När mamma skulle till jobb följde jag och Dory henne så det blev en runda på ca 40 minuter innan. Åt middag för en stund sen och ska hoppa in i duschen nu innan en film börjar på 6an. Olympus Has Fallen är det, tror jag sett den innan men har för mig att den var bra så se den. Får gå ut en runda med Dory efter filmen sen innan jag lägger huvudet på kudden.

En påminnelse

Ensam må vara stark, men man mår inte bra av att vara ensam. Du kommer alltid ha dig själv när det är något och det är ingen annan än du själv som bestämmer hur du ska må. Mår du inte bra av något ska du inte omringa dig av det. Man lever bara en gång, och den gången ska man ta vara på och må så bra som det går.

Goddag


Sov inte så bra inatt då Dory i stort sätt tog upp hela sängen och bredde ut sig utan att bry sig om att någon annan låg där haha.. Fick i alla fall ett mail från Yves Rocher idag med en kod som gav mig fri frakt och jag behövde ändå en ny rengöring till ansiktet och en dag/nattkräm så det klickade jag hem. De hade även extrapris på en peeling till ansiktet så passade på att köpa en sån med nu när lönen rullat in idag. 
Beställde även två tröjor inatt när klockan gått över 00:00 haha. Men de får ni se när de kommer, vilket nog kommer ta ett tag då de är beställda från AliExpress. 
Har druckit en smoothie och ska göra mig en kaffe nu och kanske läsa lite, har börjat läsa Snabba Cash boken. Har ju sett filmen men det är inte samma sak som att läsa en bok då det brukar vara mer detaljerat i böcker. Hoppas på att det spricker upp ute och det blir lite mer sol så jag kan gå en längre runda med Dory också. 

24 februari

Kan ju säga att det här med träning och ut och röra på sig är faktiskt något jag måste ta tag i. Jag kommer ihåg innan sommaren förra året när jag tränade att jag var mycket piggare och mådde bättre vilket är helt tvärtemot hur jag mår nu. Är så trött hela tiden och orkar inte göra något. Har liksom lov och sov till 11 men när jag hade ätit frukost somnade jag nästan om i soffan.. Tänkte kanske i alla fall gå en längre runda med Dory imorgon då hon också ändå måste motionera mer för hon gick upp i vikt när min syster vad utomlands och hennes kompis passade henne.
Annars idag har jag och mamma möblerat om här hemma då vi har en kille som ska bo här från och med på söndag till augusti.
Resten av kvällen nu ska jag mysa ner mig i soffan.

ta vara på studerna

Något som dykt upp i stort sätt varje dag i mitt huvud den sista tiden är att det kommer komma en dag då jag inte vet vad jag ska ta mig till. Jag kommer inte veta hur jag ska bete mig, finns det ens något rätt beteende? 
Den dagen är när någon i familjen/släkting går bort. Jag har absolut ingen aning om varför detta ens kommit i mina tankar. Kan det vara för att jag Isabella är på andra sidan jorden eller för att jag inte är vän med en person längre? I vilket fall som så är det inte alls roligt att få upp dessa tankarna dagligen och jag vet inte hur jag ska få bort dom. Dom stämmer ju också för det kommer ju komma en dag när jag får känna på hur det känns att förlora någon helt från ens liv. 
Något annat jag också tänkt på är alla personer som jag umgåtts med genom åren när jag började högstadiet fram till idag. Vissa vänskaper har både varit på gott och ont men det jag har gjort är att fokusera på de bra minnena jag har med dessa personer och tänker tillbaka på allt roligt vi gjort istället för att tänka på tjafs/bråk. 
Kan kolla tillbaka på bilder och minnas stunder som de vore igår. Shit vad kul jag hade det under högstadiet även om jag inte mådde super då heller och det faktiskt vissa stunder var ett rent helvete. Men jag är fortfarande ung och lever ett liv jag absolut inte ska klaga på (även om man gör det) då det kunde varit så mycket värre. Jag vet att jag kommer gå igenom perioder i livet då jag inte kommer röra mig från sängen men även stunder då jag inte kommer kunna andas för allt skratt. 

Just nu vet jag faktiskt inte vad jag är inne i för period. Mamma frågade mig igår om jag var deprimerad då jag berättat för henne att jag inte har speciellt stor aptit och äter inte mycket men ändå känns det som jag bara går upp i vikt. Sen har jag inte alls tagit tag i träningen heller och tänker inte ens skriva att jag ska ta tag i det eftersom jag förmodligen inte kommer göra det. Så.. Vad är detta för period egentligen? Just nu känns det faktiskt inte ens som jag har tid till att träna fast jag egentligen har. Mest för att jag kommer känna mig ganska slut och trött fram till studenten för det är mycket nu. 
Praktiken börjar jag på måndag och ska vara där i ca 2 månader som sagt. Sen kommer jag även jobba de flesta torsdagar, fredagar & lördagar framöver vilket menas med att jag kommer både ha praktik och jobba torsdag och fredag. Jag kommer vara slut i kroppen men det kommer vara värt det när jag springer ut från skolan i pumpandes musik med mina klasskamrater. Sommarjobb är heller inget jag behöver oroa mig för vilket är superskönt! 
Jag måste bara vara hård mot mig själv och göra det som behövs för min egen skull och för att jag vill det, även om saker är jobbiga men det är så man kommer över att det är "jobbigt" också. Jag gillar inte alls att komma till ett nytt ställe (som nu med praktiken) men så tänker jag att det är två månader av mitt liv, det kommer gå snabbt och jag kommer förmodligen trivas hur bra som helst. Alla praktikplatser jag varit på innan har ju tyckt jag var duktig och det har fungerat bra där så varför skulle det inte gå bra här med? Man måste bara tro lite på sig själv även om det kan vara svårt ibland. 

Sportlov

Så duktig var jag på att hålla det jag skrev i förra inlägget va.. Haha.
Vet inte vad det är med mig men orkar knappt göra något alls längre, ligger hemma och vilar alltid för jag är trött och har inte världens största aptit.. Går väl över snart förmodligen.
Fick hoppa in och jobba hela helgen då en hade blivit sjuk tråkigt nog när min syrra kom och hälsa på denna helgen också. Hon skulle lämna hunden här som vi ska passa ett tag nu.
Annars har jag gått och blivit brunett också, Julia träffade jag för två helger sen och då hjälpte hon mig att färga. Behövde en förändring men vet inte vilket jag trivs bäst i än.. Måste sola när jag får lön också då jag ser så blek ut nu haha..
Sportlov har vi denna veckan sen börjar vår praktik i två månader. När vi kommer tillbaka till skolan sen är det bara ca 1,5 månad kvar till studenten. Fattar ni hur snabbt detta kommer gå???

Maybe tomorrow

Vet inte hur många gånger jag de senaste veckorna tänkt att jag ska skriva men när jag väl ska börja och tänker på det så skippar jag det eller så blir jag distraherad av annat.
Imorgon kanske, är ju trots allt ledig och ska tvätta från 4-8 så kommer ändå vara hemma hela dagen. Imorgon kanske

A change

Upp