moahansson

Valborg

Det blev ingen långpanna för mig idag på jobb då jag vaknade med huvudvärk. Gick till jobbet men kände mig bara sämre och sämre, kallavettades och kände mig yr. En kollega var schysst och tog mitt kvällspass och köksmästaren kom in tidigare och löste av mig då han ändå skulle jobba kväll också.
Så resten av dagen har jag legat hemma och vilat, rolig Valborg va? Äsch skönt faktiskt, behöver lite vila. Måste dock ändå kila bort till jobb imorgon då jag glömde mina skor där och behövde de till måndag i skolan.. Bra där va!
Nu blir det nanna kudden

Igår såg man fräsch men idag något värre som det inte finns bild på! Var förresten en runda hos Philip och Rebecca igår och catchade upp lite!

Tumblr #3

Last day yey

Imorgon är det sista dagen av praktiken, sååååå skönt! Ska faktiskt inte heller jobba imorgonkväll så blir en runda hem till Philip och Rebecca! Dock jobbad jag långpanna på lördag (11:00-22:30) vilket kanske är mindre kul + att det är på Valborg. Fast egentligen gör det inte mig så mycket då jag inte känner att Valborg är något jag behöver "fira".
Börjar inte förrän 12 imorgon heller så det blir sovmorgon, skönt det! Ska kolla avsnittet av ex on the beach som gick nu ikväll innan jag ska sova, jobbade kväll idag så hann inte hem till när det gick på tv. Nattiiiiii!

Tumblr #2

Idag är alla glada

Föööör det är den 25 och alla får pengar så man borde ju vara glad denna måndagen. Sen har även vädret varit hyfsat bra under dagen idag så har fått njuta lite av solen!
Har faktiskt klickat hem en del som jag kanske tar och visat när det kommer. Förmodligen kommer det denna veckan också eftersom jag beställde idag och det är måndag.
Imorgon är det ingen praktik för mig utan ska på en hygienkurs med en på jobb, tänkte om jag kanske skulle gå en runda på stan också då en ny bh är något jag behöver mest just nu..
Oj.. Såg nu att klockan är 22:00 och ex on the beach börjar! Gokväll på er!

Tumblr #1

Söndagsbak

Min lediga söndag har jag självklart spenderat hemma med att kolla på serier, baka och laga middag.
Bakade ett bröd som blev sjukt gott! Det jag faktiskt gillar med bakning är att man bestämmer själv vad man har i så det blir nyttigt istället för att köpa bröd med massa socker och andra onyttiga grejer i.
Resten av denna dagen som är kvar ska jag fortsätta kolla på serier eller kanske en film och bara mysa.

ärlighet

Ska jag vara ärlig så har jag nog inte mått bra sen Isabella åkte hem den 12 januari. Inte har dessa två månaderna ute på praktik och vara i från skolan inte gjort det bättre alls. Jag känner mig helt vilsen i både kroppen och sinnet. Det är faktiskt jätte jobbigt. 
Jag hade verkligen behövt en veckas ledighet från allt, en vecka i ett annat varmt land och bara få vara utan att behöva tänka på något än en själv. Jag hade behövt träffa lite nya människor, inte för att de skulle vara något fel på de jag umgås med nu, absolut inte. Men att bara få träffa lite nytt härligt folk som man kan lägga till i sin umgängeskrets och som fungerar ihop med de jag redan umgås med. 
Jag hade velat samla alla som står mig närmst i en stuga vid ett hav/sjö och bara umgås i en vecka med strålande väder och 25-30 grader. 
Jag behöver andas och njuta av luften. 

Jaha.. Då var det en vecka kvar sen är det tillbaka till skolan. Är ju på jobb nu och gör mina två sista praktikveckor + gymnasiearbetet där. Det har gått riktigt bra denna veckan och eftersom jag trivs så bra där så är det bara kul att vara där lite extra utöver när jag ska jobba.
Annars? Studentmössan har jag fått men skickade tillbaka den för töjning då den satt lite tajt. Har fått från posten idag att jag ska hämta den så får göra det på måndag. Hämtade även ut strumpor som jag beställt efter praktiken idag, dom är så sjukt sköna så beställde 6 stycken haha.
Jobbar dag imorgon så ska nog bara ta det lugnt ikväll, träffar kanske Iida en stund eftersom vi ändå bor så nära!

Nöjd

Idag är jag glad, och vet ni varför? För att de två sista veckorna på praktiken när vi ska ha gymnasiearbetet så får jag vara på jobb och göra det. Tror ej ni förstår hur glad jag blev när min mentor sa att det var okej.
Ikväll står det jobb på schemat, börjar kl 16 så ska ut och gå en längre runda med Dory innan. Till detta får ni en glad bild såklart.

Planering & stress

Denna veckan blir en lång, fast var i för sig inte på praktiken igår eller idag då jag detta året har börjar få värsta mensvärken som jag aldrig haft innan. Ska i alla fall dit imorgon och resten av veckan kl 09-16. Jobbar även torsdag, fredag och lördag kväll så söndag blir en vilodag. Har varit på studentmöte idag också och fått reda på tider och hur sista veckan ser ut. Är såååå taggad nu!!

03:24

Varför går tiden alltid så långsamt när man väntar på/ längtar efter något? Kan någon själv i världen ge en ett svar på det

Upp