moahansson

You Can do it

Jag hade en så bra dag med jobb i söndags!! Vi började med att träffas på restaurangen där vi fick lyssna när en kille pratade om service och lite sånt. Efter det fick dom som jobbar i servisen laga mat till oss vilket blev tacos.
Vi gick sen runt på tre olika restauranger för att kolla hur det såg ut där och hitta "inspiration" till om vi kan göra någon förbättring osv.. Det hel slutade med att vi satt några på mello yellow på lilla torg.
När jag vaknade igår tror jag på fullt allvar att jag fortfarande var full, mådde verkligen piss hela dagen i skolan men det blev lite bättre mot kvällen.
Idag skulle jag ha varit i skolan från 8-11 men vår lektion var tydligen inställd så har bara varit hemma idag. Fick i alla fall ett ryck till att träna så det har jag gjort idag, fått massa motivation nu också så det känns najs! Ska i alla fall minst gå/pw 1 timme varje dag för att få någon motion om dagen.
Har ju som sagt ingen skola resten av veckan så imorgon blir det storstädning här med mamma och ska rensa ut skit jag har som bara ligger.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas