moahansson

Börja bra sluta dåligt

Igår var en helt okej dag tills jag hade stått på jobb i ca 2 timmar och den kändes som tiden inte rörde sig. Det var den längsta jobbdagarna och segaste jag varit med om igår och bättre blev det inte när jag började få huvudvärk heller. Sovit skit dåligt inatt också för katten här hemma kände för att springa och leka inatt så man inte kunde sova. Stack därför inte till skolan idag utan sjukade mig så jag kunde få lite mer sömn.
Ska till Mobilia med Elin för att hitta något till Rebecca som fyller år till helgen. Längtar tills denna veckan är över så helgen kan komma!

Get ready for The weekend

Blev storstädning på rummet i onsdags och det var så najs när jag var klar!
Igår var jag en runda på min gamla skola där jag gick på högstadiet och hälsade på vaktmästaren då jag och han alltid snackat mycket när jag gick där, spenderade mina raster hos han ibland till och med. Tvättade från 16-20 också och tog det bara lugnt.
Idag är jag ju också ledig från skolan så har ätit frukost och ska hjälpa mamma med något hon inte fattar nu. Senare ikväll drar jag till Rebecca och några andra tjejer för en liten tjejkväll!
Imorgon är det jobb från 11-17 och därefter ska jag förmodligen till bokskogen med Elin och Julia för att gå en runda. Myyyys!

You Can do it

Jag hade en så bra dag med jobb i söndags!! Vi började med att träffas på restaurangen där vi fick lyssna när en kille pratade om service och lite sånt. Efter det fick dom som jobbar i servisen laga mat till oss vilket blev tacos.
Vi gick sen runt på tre olika restauranger för att kolla hur det såg ut där och hitta "inspiration" till om vi kan göra någon förbättring osv.. Det hel slutade med att vi satt några på mello yellow på lilla torg.
När jag vaknade igår tror jag på fullt allvar att jag fortfarande var full, mådde verkligen piss hela dagen i skolan men det blev lite bättre mot kvällen.
Idag skulle jag ha varit i skolan från 8-11 men vår lektion var tydligen inställd så har bara varit hemma idag. Fick i alla fall ett ryck till att träna så det har jag gjort idag, fått massa motivation nu också så det känns najs! Ska i alla fall minst gå/pw 1 timme varje dag för att få någon motion om dagen.
Har ju som sagt ingen skola resten av veckan så imorgon blir det storstädning här med mamma och ska rensa ut skit jag har som bara ligger.

Sunday

Då var det söndag men ingen ligga hemma dag för mig inte. Aktivitetsdag med jobb är det denna söndagen om ca 1 timme så ska in i duschen och fixa till mig nu.
Nästa vecka fick jag även reda på att vi bara går i skolan måndag & tisdag vilket inte var helt fel. Ska ta en av dagarna när jag är ledig att städa och fixa hela mitt rum, min garderob ser ju ut som kom och hjälp mig att dö..

Funny life

Denna veckan har varit ganska fullspäckad och än är den inte slut.
I måndags jobbade jag, tisdags var pappa här och hälsa på. I onsdags gjorde jag inget speciellt, igår var jag hos Emelie med Rebecca och bara umgicks. Idag och imorgon har jag fått hoppa in och jobba kväll så denna helgen blir det inte så mycket annat än jobb då vi ska ha aktivitetsdag med personalen på söndag också.
Just det, hängde med Elin och Simon i tisdags också. Elin har kirrat sitt körkort också 😃

About a week ago

Några dagar har gått nu. Denna veckan har jag gått i skolan så klart, var hos tandläkaren i fredags också då jag haft ont i en tand och tänkte att det är lika bra att kolla så jag inte har hål. Han hittade dock inget fel så får se om det går över annars skulle jag höra av mig.
Ölade även med Rebecca på Möllan i fredags, Isabella kom senare och sov här.
Fick hoppa in och jobba igår men måste säga att igår var nog en av de bästa kvällarna jag jobbat där så det var bara positivt.
Ikväll blir det att äta tacos och bara kolla film. Ny vecka imorgon och har lite planerat så det ska nog bli en bra vecka.

en kaffe om dagen är bra för magen

 Här sitter jag i köket och pluggar just nu. Har en uppgift att skriva en meny med två förrätter, två varmrätter och två efterrätter. Skriva inköpslista på allt som behövs till dessa rätter + att jag ska välja ut 3 rätter jag ska räkna ut priset per portion på för och se vad det kostar egentligen med att bara köpa in för en person. Kan säga att man betalar ganska så mycket högre summor när man äter ute haha.. 
Ska börja på den andra uppgiften nu där jag även ska skriva en meny fast med 4 förrätter, 6 varmrätter & 4 efterrätter + att jag där ska lägga till dryckesförslag till varje rätt också. Men bara bra att få det gjort nu även om det inte ska vara inlämnat förrän ca 1 månad. I'm good.
Ska en runda till stan när Elin är klar med sina naglar, får väl ta en sväng inom gymmet då också när jag ska hem så jag får det gjort haha.  

Upp