moahansson

Låt bilden bli rubriken

På ett eller annat vis känns det som att det kommer hända mycket framöver. Och nu menar jag inte veckovis utan fram tills jag går ut skolan.
Först och främst blir jag 19 om cirka två månader (inte för att det är något speciellt), efter det är det julafton och nyår vilket Isabella kommer få uppleva i Sverige & det ska bli så kul! Efter det fram mot våren ska vi ha praktik i 8-9 veckor & gymnasiearbete på praktiken i en vecka. Sen är det studenten och fyfan vad jag är taggad till att ta den och gå ut skolan. Samtidigt vet jag att jag kommer sakna att vara i skolan och umgås med dom man gör där, inte bara elever utan lärarna. Förhoppningsvis drar jag till USA också över sommaren vilket kommer bli så sjukt fett! Ska önska mig pengar till det också så jag slipper spara en massa själv. Livet känns faktiskt ganska taggande även om vädret och kylan just nu gör en deprimerad.
Jag menar, böjar klockan 8 i skolan imorgon och när jag vaknar kommer det fortfarande vara lite mörkt ute. Då vill man ju bara ligga kvar i sin varma säng! Det är nog det jag tycker är sämst med hösten/vintern. Att det är så mörkt hela tiden, det suger!
Nej, nu ska jag ta en snabb dusch sen blir det sängen och en kopp te ☺️

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas