moahansson

BIG SLAP AFTERMOVIE 2015


Men YEEEESS! Dom har släppt videon från Bigslap 2015 och att kolla på detta är helt amazing! Tänk att man var här och att man ska dit nästa år också. Detta var något av det bästa jag gjort än så länge i livet och är så taggad på att gå på fler festivaler efter denna gången. Ska redan köpa min biljett nästa månad så den är klappad och klar. 
Såg även att Wiz Khalifa ska komma till Bråvalla nästa år + att de brukar ha fett bra artister där så är småsugen på att dra dit också.. Men frågan är med vem

1 advent


Jaha, då var det bara ca tre veckor kvar tills det är jul. Tiden går så sjukt snabbt, det är till och med snart nytt år. Vad man har funderingar och förmodligen planer för nästa år, är sjukt taggad på det faktiskt. Men innan man kan följa sina planer ska jag först ta studenten den 10 juni. Helt sjukt att jag är klar med skolan sen, i alla fall för ett par år sen kanske man väljer att plugga igen. Inget som dock ligger i mina tankar än så länge.
Har i alla fall fyllt år denna veckan. Jag och Isabella gick bara ut och käkade då eftersom att jag hade fest för någon vecka sen för att fira mig. Annars var vi även på möllan igår med några vänner och drack lite efter att jag jobbat förmiddag. Krävs inte mycket för att man ska ha en trevlig kväll så länge man är med rätt personer. 
Fram till jul står det mycket jobb på schemat faktiskt, men det är bara kul! Speciellt kul i plånboken såklart, då kan man lägga lite extra på julklappar men även själv kunna unna sig något kanske. Har faktiskt några grejer på väg hem till mig som jag beställde i onsdags eller torsdags. Har märkt att jag nästan aldrig går runt på stan längre och köper kläder utan beställer oftast så länge det inte är jeans eller skor jag ska ha. Man försöker väl i för sig hålla sig inomhus för det mesta nu när det börjar bli så kallt ute, dricker bara en massa te och kollar serier eller spelar GTA haha. 

På bättring

Hela veckan har jag varit hemma sjuk. Min hosta och snuva har inte velat försvinna och jag kan inte stå i köket i skolan med det. Har inte missat något speciellt dock vilket är bra för jag hatar att annars vara ifrån skolan.
Ska dit imorgon i alla fall och sen är det helg minsann. Blir en runda hem till Rebecca och Philip imorgon nog, på lördag jobbar jag förmiddag och tar sen tåget till pappa för vi ska fira mig på söndag då jag fyller år nästa vecka. Ska bli mysigt att spendera 2 dagar i Hässleholm.

Sjuka veckan

Party här var det förra veckan och lyckat tycker jag det blev. Hade i alla fall kul och det var ju det som var meningen.
Annars har jag åkt på en stor förkylning och hostar även, varit hemma från skolan i veckan. Eller blev rättarsagt hemskickad av läraren för han märkte att jag inte mådde bra, men ville vara i skolan för jag vill inte missa grejer. Var tvungen att jobba dock i fredags och igår. Var ganska mycket i fredags att göra men igår var det lugnare.
Idag blir då bara en vilodag, får se om jag ens tar mig till skolan imorgon i och med att jag fortfarande inte mår superbra.

skippa tisdagar


Tråkigt nog har tisdagar blivit dagen jag avskyr i veckan. De senaste 3 veckorna har jag känt mig allmänt hängig och trött just denna dagen så det förklarar väl allt, är alltså inte så glad som jag ser ut på bilden. 
Annars har vi haft ett prov i skolan idag på att göra vissa grundsåser, det gick helt okej och imorgon har vi även ett prov där vi ska göra en trerättersmiddag. Har planerat hur jag ska göra så det ska nog gå bra, kommer även ta bilder på det så slänger upp det imorgon kanske. 
Har precis käkat kalops och ska nu dricka en kopp te medan jag kollar på avsnittet av ph som gick igårkväll. Huvudvärken har heller inte blivit bättre utan den är med mig varje dag, måste ringa vårdcentralen och boka en tid så de kan kolla upp mina värden. Något stämmer ju inte när jag nu haft huvudvärk dagligen i säkert mer än en månad nu.. 

Hello november

I fredags fick jag ju hoppa in och jobba kväll vilket gick hur bra som helst med tanke på att vi bytt meny och jag inte hade gjort rätterna innan men det rullade på. Igår dock hade jag den första sämsta dagen på jobb, var bara förvirrad och det gick inte alls som jag ville och jag har ingen aning om varför. Men en dålig dag har väl alla någon gång.
Jag och Isabella stack till Lund igår för det var halloweenfest i hennes studentkorridor, det var riktigt mycket folk och verkligen alla var utklädda så det vad kul, dock drack jag inget utan sparar mig till fredag då jag ska ha fest här hemma.
Idag är det vilodag då det är back to school imorgon. Är faktiskt inte alls pepp på skolan med det ska bli skönt med rutiner igen.

Upp