moahansson

stay awake to the middle of the night

Jag känner mig ganska irriterad och less på vissa folk runt omkring mig. Det känns som de bara tar hela tiden och man får inget tillbaka. Ingen uppskattning alls för att man finns där för dom när det behövs. 
På senaste tiden har jag märkt att det är extremt viktigt för mig att få känna mig uppskattad då och då. Inte för att jag känner att jag får någon uppskattning och det är kanske därför man mår lite som man gör vissa dagar. Något vänner inte gör ofta vad jag vet är att visa sin uppskattning. Det behöver inte vara värsta grejen och man måste inte köpa saker till varandra, men kanske bara slänga iväg ett sms där det står tex "Älskar dig" eller bara ett "<3". Det behövs inte mer för att man ska känna sig uppskattad och att någon bryr sig om en. 
Det är faktiskt viktigt att visa sin uppskattning för personer man älskar enligt mig. Man vet aldrig hur länge de finns i ens liv för vad som helst kan hända, man ska ta vara på det man har så länge det är något bra för det är inte super lätt att hitta sånt.

Något jag har lite smått panik över är ett jobb till sommaren. Har inte fixat min praktikplats än men ska ringa till dom på måndag och höra hur det blir då de inte har hört av sig tillbaka till mig. Hur ska jag göra utan ett jobb i sommar liksom? Hur ska jag kunna resa och hitta på saker jag vill göra? Jag har i alla fall fått ett pass på Arenan på lördag och ska jobba där från 15-22. Dom godkände äntligen ett pass så det är lite extra pengar nästa månad. Ska jobba i något som kallas pallisaden vilket jag inte gjort innan så har varit lite "rädd" för att jobba där för att jag inte vet hur det fungerar. Men en annan som jag jobbade med under jul ska också jobba då så jag har någon som vet hur det fungerar och efter det kan jag ansöka om fler pass i pallisaden och få lite mer pengar i månaden så länge de godkänner passen.

Skolan har jag ett arbete, eller två arbeten som jag borde göra men jag har absolut ingen lust eller ork till det just nu. Har en inlämning i religon där jag ska jämföra tre olika religioner, vad som är annorlunda osv. Sen har jag en uppgift att skriva om vin på en lektion. Får ta tag i det imorgon då religonuppgiften ska vara inlämnad på tisdag.. Annars går det bra i skolan tycker jag. Vet vad jag behöver göra än så länge för att få min yrkesexamen eller vad det kallas. Ska även snacka med vissa lärare vad jag behöver göra för att få ett visst betyg osv. Jag strävar alltid efter att få E (godkänt) i alla ämnen jag har, men alla lärare säger alltid att jag kan få högre betyg hur lätt som helst om jag bara anstränger mig lite mer, därav att jag ska snacka med dom och höra vad jag behöver göra för det.

Den 8 april ska jag till Hässleholm för att gå introduktionskursen för att ta körkortet och sen kan jag börja övningsköra hur mycket jag vill. Ska även börja läsa i körkortsboken redan nu för att lära mig teorin och börja så smått med det istället för att hets plugga 2 veckor innan jag tar körkortet.

Annars har jag lov om en vecka. Påsklov. Det ska bli skönt men samtidigt inte. Det som dock är bra är att man får sina pengar på lovet så man kan hitta på grejer om man vill. Det är nog något av det bästa med detta lovet, pengar finns då och man behöver inte säga nej till att göra grejer för att man inte har pengar. Det är inte heller länge kvar tills det är sommarlov. Känns helt sjukt hur snabbt detta året har gått. Känns som tiden går snabbare och snabbare ju äldre man blir. Varför är det så..?

Nej om man kanske skulle gå ut en runda.. Är egentligen så sjukt rastlös men samtidigt orkar jag inte göra något. Borde egentligen gå ut eftersom jag bara varit inne hela dagen. Men jag har faktiskt varit duktig och städat både toaletten och mitt rum. Äh, en liten runda skadar inte så beger mig ut, behöver frisk luft.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas