moahansson

Jag kan inte & det går inte finns inte

Personer som är missnöjda med hur de ser ut och som säger att de inte kan gå ner i vikt, jo det kan du. Träning behöver inte kosta någonting för dig, det behövs inte pengar för att träna. Det ända du behöver göra är att ta på dig kläder och skor och ge dig ut. Gå promenader, jogga eller spring ute. Göra övningar hemma osv. Det finns alla möjliga sätt att gå ner i vikt på utan att du behöver spendera ett öre på det. Det är bara en bortförklaring om du säger att du inte kan göra det för alla kan bra man vill. 
Självklart är det svårt i början och motivationen finns inte alltid där, det är sånt man får hitta på olika ställen. Ta med dig en vän ut och gå, det är nog något av det bästa jag själv vet. Att gå hur länge som helst och snacka om allt mellan himmel och jord.
Jag själv har svårt för att hitta motivationen till det. Man tycker det är as kul de första två veckorna men eftersom man vill se resultat så snabbt och man inte gör det så tappar man motivationen. Det är dock då man ska fortsätta för till slut ser man resultat och när man gör det blir man ju mer motiverad till att fortsätta. Det är nog den första månaden som är det svåraste, att fortsätta träna och hålla igång. Därför kan det vara bra att vara två när man ska träna för då pushar man varandra och drar med den andra även om den inte orkar den dagen. Om du känner att du verkligen inte orkar någon dag så ta dig ut ändå för när du väl har motionerat så kommer du vara nöjd med dig själv att du gjorde det.
Det gäller även då de som betalar och går till gym. Gå hellre dit och kör ett dåligt pass än att skippa att gå dit för då har du gjort något i alla fall.
Du som säger att det inte går och att du inte kan gå ner i vikt har fel, för så länge du vill så kan du.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas