moahansson

Påsklov var det

I fredags tog jag påsklov och det firades med Möllan. Jag och Elin satte oss där, blev jävlar i det full men hade kul som fan den kvällen i alla fall.

I lördags jobbade jag från 15-22 och stack direkt därefter till en fest och hade svin kul den kvällen med. Hade turen att bli hemkörd också minsann. Lagade mat gjorde jag typ 3-4 på natten också haha.

Söndag bjöd på en runda på emporia med Elin och därefter "pyssel" hos henne med Sandra. Jag och Elin har fått någon dille på att måla i böcker nu så ska inskaffa fler förgpennor och böcker!!

Annars så gjorde jag inte mycket igår. Tvättade från 16-20 och kollade faktiskt bio sen med Elin. Vi såg It Follows som jag inte kan rekommendera haha..
Idag har jag tagit mig till Hässleholm för att hälsa på pappa. Vi har fixat lite här hemma och ätit middag. Edem kom också förbi en stund och stack nästan precis.
Imorgon ska jag äntligen få träffa Adelina som jag inte träffat sen i julas om jag inte har helt fel så det ser jag fram emot!
Nu ska jag kolla film sen däcka.

En veckas ledighet

Idag har jag känt mig ännu tröttare och segare. Tror det är för att vädret har varit dåligt hela veckan som jag känt så. I NEED THE SUN. Hoppas att hela nästa vecka blir bra i alla fall så man har ett bra lov.
Ligger i sängen just nu, redan innan klockan är 00:00?? Yes that's wierd for me. Lägger mig nästan aldrig innan men så blev det idag. Behöver min sömn verkligen.
Mamma kom hem idag efter att varit borta hela veckan. Hon gjorde amerikanska pannkakor till middag som vi åt medan vi kollade på sista Harry Potter filmen. Dock somnade hon som vanligt.. Bra var den i alla fall och nu har jag sett alla! What a feeling va.
Äh, godnatt på er

Konstigt trött

Är ständigt trött nu känner jag. Orkar ingenting och kroppen känns som den släpas med när jag går. Känns även som det är fredag imorgon men tyvärr är det inte så.
Har i alla fall fixat praktikplatsen nu så vecka 15 börjar jag på Bee Bar och ska vara där till och med vecka 19.
Ska kolla den senaste Beck nu sen lägga mig.

Efter en tisdag

Så ligger jag nu i badet. Jag började smått med religonsuppgiften men är långt ifrån klar och jag orkade inte göra mer även om den skulle varit inlämnad imorgon. Ska höra med läraren om jag kan få en bok hon hade och fortsätta med den imorgon för ibland är Google inte så bra som man tror.
Konstigt nog har jag ingen aptit längre heller och har inte ätit mer än frukost i morse och några godisnappar idag. Why? I don't know.
Ska i alla fall njuta av detta badet sen lägga mig, går från 8-15 imorgon. Onsdagar är de jobbigaste dagarna i skolan enligt mig.

Jag kan inte & det går inte finns inte

Personer som är missnöjda med hur de ser ut och som säger att de inte kan gå ner i vikt, jo det kan du. Träning behöver inte kosta någonting för dig, det behövs inte pengar för att träna. Det ända du behöver göra är att ta på dig kläder och skor och ge dig ut. Gå promenader, jogga eller spring ute. Göra övningar hemma osv. Det finns alla möjliga sätt att gå ner i vikt på utan att du behöver spendera ett öre på det. Det är bara en bortförklaring om du säger att du inte kan göra det för alla kan bra man vill. 
Självklart är det svårt i början och motivationen finns inte alltid där, det är sånt man får hitta på olika ställen. Ta med dig en vän ut och gå, det är nog något av det bästa jag själv vet. Att gå hur länge som helst och snacka om allt mellan himmel och jord.
Jag själv har svårt för att hitta motivationen till det. Man tycker det är as kul de första två veckorna men eftersom man vill se resultat så snabbt och man inte gör det så tappar man motivationen. Det är dock då man ska fortsätta för till slut ser man resultat och när man gör det blir man ju mer motiverad till att fortsätta. Det är nog den första månaden som är det svåraste, att fortsätta träna och hålla igång. Därför kan det vara bra att vara två när man ska träna för då pushar man varandra och drar med den andra även om den inte orkar den dagen. Om du känner att du verkligen inte orkar någon dag så ta dig ut ändå för när du väl har motionerat så kommer du vara nöjd med dig själv att du gjorde det.
Det gäller även då de som betalar och går till gym. Gå hellre dit och kör ett dåligt pass än att skippa att gå dit för då har du gjort något i alla fall.
Du som säger att det inte går och att du inte kan gå ner i vikt har fel, för så länge du vill så kan du.  

talking to myself


Välkommen tisdag. Sjukade mig idag för jag hade verkligen ingen lust alls at gå till skolan idag och det händer max 1-2 gånger per termin att jag sjukar mig. Har dock ändå fått ångest idag för att jag inte gick dit men men.. 
Har fortfarande religionuppgiften att göra och den ska vara inlämnad senaste idag klockan 20:00 så tänkte ta och göra den faktiskt. Om det blir så eller inte vet jag dock inte men jag borde göra den. Har ju faktiskt inte mycket annat att göra idag eftersom jag bara ska vara hemma så.. Måste ringa ett samtal också och fixa sånt man inte orkar egentligen, som en annan uppgift till, fast den är mycket lättare så den är inte jobbig att göra jämfört med religionen. 

stay awake to the middle of the night

Jag känner mig ganska irriterad och less på vissa folk runt omkring mig. Det känns som de bara tar hela tiden och man får inget tillbaka. Ingen uppskattning alls för att man finns där för dom när det behövs. 
På senaste tiden har jag märkt att det är extremt viktigt för mig att få känna mig uppskattad då och då. Inte för att jag känner att jag får någon uppskattning och det är kanske därför man mår lite som man gör vissa dagar. Något vänner inte gör ofta vad jag vet är att visa sin uppskattning. Det behöver inte vara värsta grejen och man måste inte köpa saker till varandra, men kanske bara slänga iväg ett sms där det står tex "Älskar dig" eller bara ett "<3". Det behövs inte mer för att man ska känna sig uppskattad och att någon bryr sig om en. 
Det är faktiskt viktigt att visa sin uppskattning för personer man älskar enligt mig. Man vet aldrig hur länge de finns i ens liv för vad som helst kan hända, man ska ta vara på det man har så länge det är något bra för det är inte super lätt att hitta sånt.

Något jag har lite smått panik över är ett jobb till sommaren. Har inte fixat min praktikplats än men ska ringa till dom på måndag och höra hur det blir då de inte har hört av sig tillbaka till mig. Hur ska jag göra utan ett jobb i sommar liksom? Hur ska jag kunna resa och hitta på saker jag vill göra? Jag har i alla fall fått ett pass på Arenan på lördag och ska jobba där från 15-22. Dom godkände äntligen ett pass så det är lite extra pengar nästa månad. Ska jobba i något som kallas pallisaden vilket jag inte gjort innan så har varit lite "rädd" för att jobba där för att jag inte vet hur det fungerar. Men en annan som jag jobbade med under jul ska också jobba då så jag har någon som vet hur det fungerar och efter det kan jag ansöka om fler pass i pallisaden och få lite mer pengar i månaden så länge de godkänner passen.

Skolan har jag ett arbete, eller två arbeten som jag borde göra men jag har absolut ingen lust eller ork till det just nu. Har en inlämning i religon där jag ska jämföra tre olika religioner, vad som är annorlunda osv. Sen har jag en uppgift att skriva om vin på en lektion. Får ta tag i det imorgon då religonuppgiften ska vara inlämnad på tisdag.. Annars går det bra i skolan tycker jag. Vet vad jag behöver göra än så länge för att få min yrkesexamen eller vad det kallas. Ska även snacka med vissa lärare vad jag behöver göra för att få ett visst betyg osv. Jag strävar alltid efter att få E (godkänt) i alla ämnen jag har, men alla lärare säger alltid att jag kan få högre betyg hur lätt som helst om jag bara anstränger mig lite mer, därav att jag ska snacka med dom och höra vad jag behöver göra för det.

Den 8 april ska jag till Hässleholm för att gå introduktionskursen för att ta körkortet och sen kan jag börja övningsköra hur mycket jag vill. Ska även börja läsa i körkortsboken redan nu för att lära mig teorin och börja så smått med det istället för att hets plugga 2 veckor innan jag tar körkortet.

Annars har jag lov om en vecka. Påsklov. Det ska bli skönt men samtidigt inte. Det som dock är bra är att man får sina pengar på lovet så man kan hitta på grejer om man vill. Det är nog något av det bästa med detta lovet, pengar finns då och man behöver inte säga nej till att göra grejer för att man inte har pengar. Det är inte heller länge kvar tills det är sommarlov. Känns helt sjukt hur snabbt detta året har gått. Känns som tiden går snabbare och snabbare ju äldre man blir. Varför är det så..?

Nej om man kanske skulle gå ut en runda.. Är egentligen så sjukt rastlös men samtidigt orkar jag inte göra något. Borde egentligen gå ut eftersom jag bara varit inne hela dagen. Men jag har faktiskt varit duktig och städat både toaletten och mitt rum. Äh, en liten runda skadar inte så beger mig ut, behöver frisk luft.  

bubblor hela natten

Frida och Julia har hängt här ikväll & vi har bara chillat. Är såååå trött nu men ska tvinga mig se en film.
Såg detta tuggummit när jag och Julia var inne och var bara tvungen att köpa det. Köpte alltid det när jag vad mindre och man kunde alltid blåsa såååå stora bubblor 😍

Lördagmorgon

Denna morgonen började bra med en brunch frukost som mamma fixade. Annars har jag myst med Sixten en stund och ska ta och städa toaletten snart. Ska gå och handla något gott att göra till middag sen också.

För fort

Denna veckan har gått helt sjukt snabbt. Bara en vecka kvar sen är det påsklov och efter lovet är det praktik i 5 hela veckor. Har dock inte fixat klart min plats än så måste göra det..
Annars har jag hängt med vänner denna veckan efter skolan, varit i solen förutom idag då vädret har varit och är skit. Men lite vårkänslor har kommit vilket känns skönt.
Imorgon kommer Frida, Julia och kanske Elin hit för att bara ta det lugnt. Känns lite konstigt att inte festa denna helgen faktiskt för det känns som jag fester en dag varje helg annars.. Äh, på lovet blir det i alla fall förmodligen en fest här hemma 👏 denna kvällen bjuder inte på mer utan sängen kallar nu

Välkommen vecka tolv

Denna dag har bjudit på häng med Emelie och lite skitsnack sådär.
Har sen varit i Limhamn med Elin och Colin. Käkade en sallad från GoGo Green och kollade på när Colin lekte med Rex.
Nu är jag hemma och funderar på att lägga mig i badet en stund innan jag lägger mig i soffan haha.
Har även fått hem en av mina beställningar från aliexpress. Min klocka som ni ser på bilden nedan!

Yeeees jag är nöjd med den. Glömde även skriva att jag igår hängde med Julia, Frida och hennes mamma och pärlade armband till ung cancer och då fick man ett om man gjorde 5 stycken. Vi ska göra det till en "rutin" att varje månad när det är sån dag ska vi dit och pärla!

Bravader

Min fredag var ganska lugn denna helgen. Träffade P en stund sen kom Frida och Julia förbi en stund.
I lördags käkade först jag, Elin och Colin här sen var det fest hos Stoffe på kvällen. Det var faktiakt en ganska bra kväll. Däckade dock i soffan och vaknade idag med smink och allt hehe..
Har bara tagit det lugnt hemma idag, ätit tacos och varit för mig själv. Imorgon blir också en lugn dag för mig. Längtar tills nästa studiebidrag osv för då ska jag, Elin och Sandra köpa gymkort. Fett taggad japp.

Damp

Praktiskt prov i skolan idag som jag blev nöjd med. Abborre fick vi som vi skulle filea och sen göra en rätt av. Hängt med Elin resten av dagen och ska duscha nu innan jag ska kolla Harry Potter med mamma.
Tro fan att äckel huvudvärken har pågått hela veckan och den släpper inte. Fucking hatar det dra åt helvete med den. Ja, jag är lack.

New week

Napoleonbakelse blev det i skolan idag som vi gjorde. Efter det tog jag mig till Limhamn för att hänga med Elin och Sandra.
Kom nästan precis hem och ska ta och duscha innan jag ska plugga lite inför ett omprov tomorrow. Längtar till helgen då det redan finns planer på lördag 🙌

Sleeping with your ghost

Fredag bjöd på middag hos Emelie och sen en kväll fortsatt på Möllan med henne. Blev lagom rund om fötterna och träffade sedan P inatt. Igår vad en jäkligt bra dag.

Idag vaknade jag och hade mått bättre. Tog det lugnt hela dagen innan jag fixade mig för att fira Iida idag som fyllde 21! Vi åt på mascot med Matilda också och senare kom Elin. Iida gick då medan jag och Elin satt kvar och drack lite till. Är nu hemma och ska ta och lägga mig snart.

Begin The weekend

Det blir ingen runda på stan med mamma och dela ut cv för hon skulle tydligen iväg och kommer inte hem förrän på söndag så är ensam hemma hela helgen. Så.. Vad ska man göra idag då. Vill hitta på något riktigt roligt och ha en riktigt bra fredag. Spelar ingen roll om jag egentligen är hemma med någon vän bara för man kan ha kul även om man bara är hemma hos någon också. Men fredagen ska jag i alla fall inte spendera ensam det är en sak som är säker.

Man kan ju alltid kolla på denna bilden så blir man glad

Upp och ner

Från ingenstans gick mitt humör från 100-0. Det känns som jag aldrig har något tur i livet än så länge. Känns som allt bara skiter sig hela tiden. Det enda som går bra just nu är skolan för det är det enda jag dessutom gör eller har att göra. Är bara så irriterad pch stör mig på saker just nu att jag vill åka härifrån i en vecka och vara för mig själv. Som i somras när jag var i pappas hus i två veckor. Behöver hitta något nytt i livet som ger ny glädje. Något som får mig att alltid må bra både psykiskt och fysiskt. Träningen hoppas jag kommer igång nästa månad så jag kan sysselsätta mig lite mer efter skolan för just nu efter skolan blir det oftast att jag går hem och bara väntar på att det blir kväll så jag kan sova.
Jag både hatar och älskar pengar. Med pengar kan man göra saker, pengar underlättar sjukt mycket i livet och gör en hel del grejer i vardagen roligare och lättare. Utan pengar kan man inte göra ett skit och man blir begränsad, får säga nej till grejer folk vill göra för att ha kvar något av sina pengar till resten av månaden, det är det jag hatar med pengar. Jag MÅSTE ha ett jobb nu. Ska höra med mamma om hon vill gå runt i stan med mig imorgon så jag kan lämna ut lite CV och förhoppningsvis få något jobb. Det är min högsta önskan just nu, ett jobb. Allt annat kan jag sopa under mattan just nu känner jag.
Hatar såna här ångest dagar när man själv bara vill bli sopad under mattan.

Torsdag

Jahapp då var det redan fredag imorgon. Vad som händer då vet jag inte riktigt mer än att jag ska till skolan. Hade velat sätta mig på mascot och ta en öl eller två så får se om man kanske kan få med någon. Blir kanske Rebecca & någon till då de ville att jag skulle kommit dit förra helgen när jag vad i Danmark så sa jag att vi kanske kunde ta det denna helgen istället, får väl la se hur det blir.
På lördag ska Iida firas i alla fall för hon fyller 21! Vi kanske ska käka ute annars blir det att dricka lite ute i alla fall.
Har sån huvudvärk idag så ska lägga mig i badet en stund tänkte jag och sen fixa något att käka.

Lyxigt för mig

Mina veckor går så sjukt snabbt i och med att jag är ledig på måndagar, 4 skoldagar sen långhelg varje vecka på det är inte dåligt alls. Så imorgon har halva veckan gått och sen är det snart helg. Älskar som sagt torsdagar för man vet att det blir helg dagen efter.
Skolan har jag varit i och bakat kakor med kemiska lösningsmedel idag. Varit en runda med Emelie också då hon flyttat hemifrån och kollat lägenheten plus ätit middag som jag nog åt för mycket av för jag blev proppmätt! Hann träffa Elin en snabbis också innan jag tog bussen hem.
Ska göra mig redo för sängen så jag bara kan lägga mig när jag känner för det sen.

Man får lov

Bland annat dessa grejerna ovan är beställda hem. Bara dom 5 gick på typ 40 kr så har inte shoppat för flera hundra utan för typ 150 kr. Beställde även 2 armband och ett linne som ni nog får se när det kommer. & gillar jag inte något av grejerna så är det inte värst farligt då jag inte har betalat så mycket ju ☺️

Så bra helg

Danmark i fredags tycker jag blev så lyckat, hade skit kul verkligen och maybe maybe blir det en utgång på fredag med samma folk 😃
Bakismat blev det på lördagen innan jag tog tåget till pappa där jag stannade till igår. Vi tog det bara lugnt, kollade på Melodifestivalen, eller jag gjorde för pappa somnade i soffan haha..
Igår lagade jag middag till oss och pappas tjej vilket blev as gott. Efter det blev det en runda hem till min bror och sen tog jag tåget med mamma hem vid 9 tiden.
Idag har jag tvättat från 12-16. Ska kolla på bio ikväll med Elin, Colin och Sandra så ska hoppa in i duschen nu medan mamma fixar mat. Ska visa er vad jag beställt hem också! 👏

Upp