moahansson

Så underbart

Att det ska vara juvligt väder hela veckan gör mig så sjukt glad. Har legat på sibbarp idag med Elin och några andra och solat, bränt mig har jag självklart gjort med mina dåliga pigment också.
Ätit midsommarmat med mamma och ska duscha nu innan vi ska träffa hennes kompis en stund.
Imorgon ska jag vara i Limhamn vid 11 för att njuta av solen då också.

Brukar svälja mina känslor

Fan vad jag längtar till den 10 juli när jag ska få umgås med min syster i några dagar och få komma bort. Känner mig inte alls behövlig i Malmö just nu utan bara helt lost.
Om man inte hade behövt vara rädd för att gå ut vid den här tiden hade jag tagit mina hörlurar och gått en lång runda för att rensa allt i huvudet.
Mår egentligen inte alls bra, går bara runt och håller det inne istället för att säga något.

Latest

De senaste dagarna har varit riktigt bra faktiskt. Har umgåtts med Elin och i fredags stack vi till Möllan och drack med Emelie och Ebba vilket var as kul!
Annars kom Julia hem från Bråvalla igår så henne träffade vi idag och fick höra om hur det hade varit. Har tagit mig ett bad nu ikväll och haft ansiktsmask. Ska snart lägga mig, kanske kolla på film om jag orkar annars ska jag ta och sova.
Fint vänder ska det äntligen också vara hela veckan!!

Enkelt men magiskt gott

Idag var tanken att jag och Elin skulle ut till hennes stuga och sola men det slutade med lunch vid kanalen i stan och sedan träffade vi Edem en stund som hade rast i två timmar från jobb.
Vi handlade i Limhamn och gjorde sen pastasallad till middag, blir alltid så proppmätt när vi äter det för det är så gott att man äter för mycket. Vi har även kollat på en film innan jag blev körd hem av en kompis.
Imorgon blir det förmodligen några öl på Möllan, det var ett tag sen.

Vad händer

Här har det ekat tomt ett bra tag. Sommarlov har jag och även jobb har jag fått som börjar den 17 juli och sen alla helger framöver.
Har bokat en trip med min syster till Göteborg där vi sover på hotell en natt sen följer jag med henne till Norge i några dagar.
Har annars varit mycket på den så kallade fritidsgården hos Elin och hängt med friends. And that's about it

Juni

3 studenter har hunnit bli firade och 4 är kvar denna veckan.
I skolan har det inte hänt mycket eftersom vi slutar på torsdag och är ledig fram till dess dessutom.
Så denna veckan händer inte speciellt mycket förutom att jag ska träna och försöka vara i solen så man får lite färg.

Helgen

Hade en riktigt bra lördag faktiskt hemma hos Elin. Tack gode Gud för att jag inte fick någon huvudvärk och kunde dricka som jag ville. Blandade allt möjligt men var ändå inte bakis i söndags vilket var rejält skönt.
Idag har jag tvättat från 12-16 och sen hängt med julla ♡
Imorgon är det skola och sen maybe träffa Emelie. Ska även hinna med att träna hade jag tänkt.

Upp