moahansson

Skönt med söndag

Ska faktiskt bli skönt med en ny vecka nu. Jobbade i fredags och ikväll. Det har gått bra och jag har fått fler tider nu vilket är ännu bättre.
Imorgon ska jag städa lägenheten och tvätta från 16-20 så det blir en riktig hemmadag vilket jag längtat efter!! Egentid är det bästa ibland <3
& på tisdag ska jag möta min kusin som kommer hit från USA på Kastrup, finally kommer hon och dessutom ska vi på Big Slap på lördag

Bara umgås

Har varit hundpassare i två dagar och bara hängt hos Elin vilket varit skönt. Har börjat få ont i halsen så att "vila" dessa dagarna har inte varit fel.
Blev inte så mycket festandes i lördags som jag trodde så mådde bra när jag vaknade på söndagen.
Ska inom banken imorgon annars bara ta det lugnt är planen, duscha lägga mask osv.

18 juli

Har varit mindre att göra på jobb idag än så länge så tiden har inte gått snabbt kan jag säga. En timme & 20 min kvar sen är jag ledig till nästa helg 👏🏼

Första dagen avklarad

Hemma från att ha jobbat första kvällen idag vilket gick bra. Vi hade inte så mycket att göra så jag hade tid att färska upp minnet på menyn och var allt fanns.
Imorgon ska jag tvätta från 12-16, jobba från 17-23:30 sen blir det snabbt hem och sen vidare på ferre!

Bilder från dagarna iväg

Back home

Kom hem igår efter några dagar i Oslo hos syrran. Vi har mest umgåtts med varandra förutom i söndags då vi åt räkor hos henne med en del av hennes vänner. De drog ut sen men det är 20 år för att gå ut där så jag stannade hemma och kollade på en film. Har haft det as najs i alla fall.
Igår drack jag, Julia och Elin vin hos Julia och catchade upp en del. Idag har jag städar hela lägenheten, handlat hem mat för dagarna tills mamma kommer hem på söndag.
Imorgon ska jag dricka öl med Emelie och Rebecca på Möllan är planerna. Fredag jobba kväll & samma på lördag sen blir det fest hos Julia därefter.

Göteborg

Haft en så bra dag med min syster som jag äntligen fått träffa. Har inte träffat henne sen i julas så när man väl ses uppskattat man det så mycket, så najs att jag är 18 & att vi har kunnat dela en flaska och snackat en massa. Liseberg har vi också varit en tur på vilket var skoj men vi stannade inte allt för länge då det vad för långa köer.
Imorgon åker vi till Norge vid halv 4, innan dess ska vi äta hotellfrukost och njuta lite av livet. Mysigaste rummet har vi också, Sara (syrran) sa innan att hon hoppades på ett rosa rum och det fick vi minsann! Mår så ta av att vara med henne ♡

Sleepy

Är helt slut efter idag & har ingen aning om varför. Vi åt i alla fall god middag och Adelina kom förbi en snabbis med Elin. Annars har jag bara slappat resten av kvällen och hade tänkt sova snart då jag är super trött.

Hässleholm

Idag har jag tagit mig till pappa i Hässleholm och stannar här till måndag. Vi åkte till Lursjön och badade/solade, eller jag bada en gång och satt sen i skuggan då jag idag upptäckte att det kommit blåsor på ryggen nu också..
Ikväll ska vi grilla vilket ska bli as gott! Ska se om Adelina kanske vill komma förbi en stund också för henne har jag inte träffat på hur länge som helst.

Bränd

De senaste dagarna har spenderats på stranden med vänner. Bränt min rygg har jag duktigt gjort första dagen som ni ser på bilden.. Har även badat i havet vilket var riktigt skönt faktiskt!
Blir häng hos Elin ikväll i guess och imorgon åker jag till pappa och stannar där till måndag.

Upp