moahansson

Den bästa personens födelsedag

Idag gratulerar vi faktiskt min bästaväns födelsedag!!
Hela 19 år blir du och har bara 1 år kvar tills du kan köpa ut sprit till mig hehe (och dig själv såklart). Men kom ju fram till att vi har känt varandra i 7 år nu, blir 8 med detta året och det är heeeelt sjukt för det känns faktiskt inte som det gått så många år även om det känns som det är fler år än det. I alla fall är jag den lyckligaste som får vara din vän och få "dela" mitt liv med dig på ett vänskapligt sätt. Även om ditt tålamod är världens sämsta och utvecklas till irritation på 5 sekunder så man vill ibland strypa dig för att få lugn på dig så är jag din vän så länge du vill och känner för det.
& som vi har sagt innan ska denna sommaren verkligen bli en bra sommar. Vi ska vara bruna och snygga som satan och leva livet för det förtjänar vi detta året tycker jag.
Annars vill jag väl bara kort och gott säga att jag älskar dig som du är och skulle inte vilja ändra på något med dig (förutom ditt tålamod) för du är annars ganska så bra som du är. Du ska aldrig låta någon klanka ner på dig för du är värd mer än så och det vet du, och du vet även att du är en jävligt stark människa som heller aldrig ska ta skit från någon vilket du aldrig brukar göra heller (bra där Elin!).
Var väl mest det jag ville få fram här, kan ju skriva en massa mer om du vill men då får du slänga iväg ett sms till mig så får jag ta och fortsätta skriva där för tro mig, hade kunnat skriva en HEL del till. Fast du vet ju att jag tycker om dig annars skulle jag inte träffat dig xD puss & kram ^^
& så slänger jag in 4 söta bilder så klart 💁

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas