moahansson

Just nu måste jag faktiskt säga att jag trivs hyfsat bra med livet. Har träffat en del nytt folk på sista tiden som jag gärna fortsätter träffa då de är riktigt trevliga och roliga.
Det ända som suger är att jag inte har ett jobb och tillräckligt med pengar, men jobb ska jag fan ta mig få nu! Ska dela ut mitt cv på så många ställen jag kan och hålla tummarna.
Det börjar bli mer och mer i skolan som man måste kunna och komma ihåg. Saker man behöver när man sen ska ut och jobba som kock så man inte står som ett frågetecken när de tex frågar om jag vet grundsåserna. Måste plugga in det och göra dom några gånger så de sitter i huvudet sen. Försöker även bli mer och mer självständig när vi är i köket och frågar inte saker jag egentligen kan men som man annars har frågat för att vara säker. Tror mina lärare har märkt det också vilket är bra! Andra i klassen har jag märkt frågar så onödiga frågor som dom vet svaren på vilket de inte borde göra.
Det finns vänner jag vill träffa, ta en fika eller ett glas vin med och bara sitta och snacka skit men det krävs pengar för det och jag kan inte lägga det sista jag har kvar till denna månaden på det. Så vänner som läser detta men som jag inte träffat på ett tag, när pengarna kommer i slutet av månaden så kommer ett sms från mig så vi kan träffas! Tänk om man hade gått in på sitt konto en dag och vips så står det ett femsiffrigt nummer istället för ett tresiffrigt, det hade varit något.
Men jag är faktiskt tacksam för hur jag har det i dagsläget. Min familj och vänner är friska, jag har tak över huvudet och mat för dagen. Det kunde varit betydligt mycket värre.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas