moahansson

Jullov

Jag tackar gudarna för att det är jullov, slippa ställa klockan så man kan sova ut!!
Jobbat torsdag, fredag och lördag och är nu ledig till den 26 i alla fall då jag har ett pass.
Har dock fortfarande stressen i kroppen omedvetet. Tänker mycket på hur det blir när jag tagit studenten, oroar mig för att jag inte kommer ha sparat tillräckligt för att kunna åka till USA och har då absolut ingen plan alls. Men även om jag åker till USA så kommer jag ju hem igen och måste ha någon plan för vad som ska hända då. Känns som att verkligheten av vuxenlivet springer ikapp en och är en meter ifrån en.
Kanske blir Norge ändå nästa år, syrran vill gärna att jag kommer dit och jobbar så kanske ska testa.. Ni hör själva? Oroar mig för nästan ett år framåt. Måste sluta tänka så mycket just nu och leva i nuet. Kommer bli galen annars.
Ska försöka njuta av ledigheten nu och att man ska spendera lite tid med släkten osv.

söndagsmys


Igår spenderade jag och Isabella dagen/kvällen hos Rebecca. Vi gjorde egna tryck på ljus och åt middag tillsammans vilket blev tacos, alltid lika gott att äta. 
Annars har jag jobbat torsdag, fredag & lördag kväll. Hela min kropp just nu känner sig utmattad och jag har en omedveten stress i kroppen skulle jag tro. Får nog inte tillräckligt mycket med sömn heller dessa dagarna så det är väl därför jag mår som jag gör. 
Annars är det mindre än två veckor kvar till jul och ca en vecka kvar till vi äntligen får lov i någon vecka. Det ska bli så skönt att få kunna sova ut utan att behöva ställa klockan på alarm, minns inte sist jag fick sova tills jag själv vaknade så det ska bli underbart. 
Denna veckan känns dock stressig då jag nästan har saker att göra varje dag. Går i alla fall i skolan alla dagar denna veckan utom torsdag. Men jobbar torsdag, fredag och lördag denna veckan också så det blir ingen vila på kvällarna. Tandläkaren ska jag till imorgon och måste dessutom hinna med en dag att tvätta denna veckan så vi har rena kläder att ta på oss. Får absolut ingen ro i kroppen just nu och jag hatar det. 

Me, myself and I

Känner mig faktiskt lite lost och tom just nu. Känns som det finns mycket tankar men inga vettiga och allt bara snurrar runt.
Isabella är här en månad till sen åker hon hem till USA, det kommer bli så tomt här hemma och jag vet inte riktigt hur jag kommer reagera på det.
Börjar också kännas konstigt att jag inte har snackat eller träffat en person nu på säkert 2 månader. Hade förmodligen haft så mycket att snacka om ifall vi träffats att vi hade kunnat sitta på ett fik i flera timmar. Men it is what it is i guess.
Har tröttnat så mycket på att bo hemma också, självklart älskar jag min mamma men jag behöver något eget känner jag. Det kommer väl dock inte hända förrän om i alla fall minst ett år. Säkert mer till och med. Orkar inte ens tänka mer nu, godnatt

I know i'm not The only one

Dagarna rullar på även om inte det händer mycket. Skolan är jag i varje dag förutom torsdagar då jag inte har några lektioner fram till nästa år.
Denna helgen har jag faktiskt lite planer, dock mest på söndagen haha. Imorgon blir det nog en lugn fredag, på lördag jobbar jag kväll och på söndag ska jag göra fuckcancer armband på hotellet vid triangeln med två vänner och senare på kvällen ska jag hem till Rebecca för julbak, sååå mysigt!

Upp