moahansson

end of the day


Praktiken gick bra minsann. Dock så visste inte kocken jag jobbade med idag att jag skulle börja min praktik idag så han hade redan förberett och gjort allt som skulle göras. Därav fanns det inte så mycket för mig att göra idag utan jag fick hjälpa till istället när han fick bongar och lära mig hur maten serverades upp osv. Fick även gå redan runt halv 8 för han tyckte att det kändes dumt att jag bara skulle stå och hänga där utan att ha något att göra. Men det känns som jag kommer ha det bra där i alla fall!
Imorgon var det dock inte lönt för mig att gå dit då jag ska vara i Hässleholm för att gå på en intruduktionskurs inför körkortet med pappa och bror min. Fick alltså "ledigt" imorgon och ska till praktiken igen på torsdag. Finns även planer inför vad som händer till helgen vilket gör mig taggad till tusen. Är festsugen heeeela tiden verkligen. Så fort jag lyssnar på festmusik (dvs house) så blir jag festsugen, spelar ingen roll vilken tid på dagen. Festas ska det göra mycket i sommar! 
Nu ska jag ta och kolla Ex on the beach som började igår. Emelie Rydberg är ju med där som även var med i PH för två år sen + att min syrra känner henne så det är lite kul att se henne på tv.
So long bitches 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas