moahansson

Helgen

Ska försöka att inte skriva en bibel nu om helgen då jag inte haft ork eller tid att blogg direkt dessa dagarna. 
I fredags var det fest hemma hos Linn. Jag, Elin och Emelie åt först här hemma hos mig innan vi tog bussen med Danne till festen. Det var så sjukt kul på festen och det var ganska så packat med folk, men lyckat blev det! Emelie sov hos mig den natten och då hade bussarna slutat gå så det blev taxi hem och vi var hemma halv 5 på morgonen. Tequilan smakade också även väldigt bra like always.

Igår när jag vaknade hade Elin smsat om att vi skulle sticka och äta pizza och dricka en massa cola så jag och Emelie mötte upp henne i Limhamn och så satte vi oss på 28an. Dock stack alla hem nästan direkt efter att vi ätit klart då alla var helt slut efter i fredags. På kvällen blev det dock fest igen fast hos Stoffe. Det var inte alls lika livat och folk var inte alls så pigga men det var ändå okej roligt där haha.. Var hemma vid halv 4 i morse!

Idag har jag verkligen legat sängliggandes hela dagen. Har bara rört mig för att ta något att äta och för att gå på toa. Har sett klart 21 Jump Street och Green Street Hooligans 2 idag. Mötte tjejerna en stund också i Limhamn för att snacka lite men det blev verkligen en kort stund pga att det är piss väder. Ska se om jag ska sätta på en film nu innan det är dags för att sova, är så sliten efter helgen.
  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas