moahansson

Fredag är detTvå bilder på mig från igår och sen min goda korvstroganoff. 
Vad jag har gjort dessa dagarna är inget jag kommer ihåg och då har det förmodligen inte varit något speciellt heller. Förutom då igår när jag provjobbade på kvällen. 
Det gick faktiskt sjukt bra. Fick stå för hamburgarna, det var min så kallade "position" i köket och sen skulle jag då självkart lägga upp det på tallrikar och plinga i klockan så servitrisen kom och hämtade det. Det var inte alls så svårt och först var jag lite rädd när jag skulle göra det själv efter att bara ha sett en av de andra kockarna göra det en gång. Han sa också att det förmodligen kommer bli vad jag får börja med att göra här nu när jag börjar jobba och då är det bra att jag fick lära mig allt om det igår. Dock fick jag inte sluta förrän vid 10 så jag var sjukt trött och röksugen som fan när jag skulle hem.
Idag är jag väldigt seg och vill bara hem och sova. Hungrig är jag också då jag inte hann äta något innan skolan. Idag ska vi nog ut i Elins stuga och bara mysa. Grilla och dricka gott är nog planerna.
Imorgon beger jag mig till Hässleholm för att fira min kusin som fyller 20, sen ska jag även hälsa på mormor på sjukhuset då hon har vaknat och man kan prata lite med henne. Mini brors lägenhet ska jag också kolla in då han flyttat hemifrån.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas