moahansson

13 mars

Ännu en bra dag har varit.
Det började med skolan som dock var kaos då vår lärare är helt dum i huvudet och sitter och klankar/trycker ner oss. Men även en bra sak hände i skolan då min mentor och min förra lärare kom och ville snacka med mig. Det första jag tänkte var dock att jag hade gjort fel men så var det ikke utan han sa att min praktikplats där jag praktiserade i höstas hade försökt få tag på mig och att jag skulle ringa Ola som är typ chef där.
Så när jag kom hem ringde jag till honom då jag ändå skulle fråga om jag kunde praktisera där nu i slutet av mars. Han frågade mig om jag ville jobba där i sommar och om jag kan jobba på kvällar ibland i veckan också då de behövde folk nu när det börjar bli varmt ute. Självklart sa jag ja och praktikplatsen fick jag också. Är så sjukt glad just nu över det!! Han ska höra av sig i helgen eller nästa vecka så jag kan komma och testjobba där en kväll och få känna på hur det är osv..
Annars har jag och Emelie suttit i solen och ätit gott innan vi stack hem till henne för att dryga ut tiden till Elin skulle komma då hon färgade håret på hennes syrras jobb. När hon väl kom satt vi bara ute en stund och snackade en massa.
Ligger i min sköna säng just nu och ska kolla på grey's då det kommit ut 2 nya avsnitt av det, snacka om glädje!!
Imorgon blir det även en bra dag, så länge allt går som det ska men det berättar jag om då. Godnatt!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas