moahansson

vänner och förhållande

Något jag kan störa mig så in i helvete på är vänner och förhållande. Hur svårt kan det egentligen vara att få det att fungera med att både träffa vänner och sin kille? Har aldrig riktigt förstått mig på det för killen måste ju också ha vänner han vill umgås med utan att behöva vara med sin tjej all day och all night. 
Visst nu har jag själv inte riktigt haft ett seriöst förhållande men jag hade ändå försökt göra mitt bästa med att kompromissa (eller vad det heter) för att få ihop det. Jag tycker självklart inte heller att man behöver träffa sina vänner varje dag för man har andra grejer man måste göra och det finns många dagar jag bara ligger hemma för att mina vänner gör annat och det är inget fel med det utan det är skönt ibland också. Men att man inte träffas eller hör av sig på nästan en vecka, där går gränsen för mig när det gäller sina närmsta vänner. Jag har en kompis som jag inte träffar varje dag, men ändå ringer hon mig säkert 3-4 gånger per dag och bara snackar om randome saker eller skickar något på snapchat. 
Det är ju helt upp till en själv om man vill ha kvar sina vänner och försöka ha det kontakten man alltid haft eller om man skiter i vilket. För om en kompis helt skulle sluta höra av sig till mig så hade jag inte ens velat träffa den personen när den väl hade hört av sig efter ett tag. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas