moahansson

Sunday & monday

Igår var det en väldigt bra dag. Jag träffade Elin och Colin i stan där vi satte oss vid kanalen och bara snackade en massa. Jag och Elin åt först sushi när vi träffades, vid 4. Sen när Colin hade kommit och vi hade suttit där en stund så gick vi och köpte pizza och satte oss igen.
Kvällen spenderades hemma hos Dennis med Emelie där vi kollade på fotboll och film. Var hemma vid halv 1 tiden.

Idag skulle vi paddla med klassen på idrotten vilket jag först tyckte lät kul.. I alla fall tills jag satte mig i båten och jag kände hur ostadigt och vingligt det var hela tiden så det slutade med att när vi skulle stanna till för att äta glass, som läraren bjöd på, så gick jag tillbaka istället. Första och sista gången jag paddlade kanot kan jag säga!
Stack hem efter skolan och tanken var att jag skulle ta en fika med Emelie men det slutade med att vi skulle ta det en annan dag. Jag mötte mamma i stan när hon slutade istället för att kolla om jag kunde hitta någon klänning till Emelies student men känner mig inte kry så var inte så pepp på att kolla runt. Jag gick hem istället och har legat i soffan resten av dagen. Hade lite feber innan men den är borta nu konstigt nog.. Får ta den imorgon igen när jag vaknar och se hur det är då.
Nu ska jag kolla på film och äta en sallad, kanske slänga mig i badet en stund.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas