moahansson

Mrs lonley

Känner mig verkligen som en lonley girl. De flesta vännerna har gått "vidare" (eller vad man nu ska kalla det) med sitt liv och "startat" upp det. Känns som jag står kvar i samma cirkel och kommer ingenstans. Jag har inte ett skit att göra om dagarna. Vänner är med sina killar, jobbar eller gör annat. Känns som jag måste försöka börja hitta lite fler att umgås med för att ha något att göra och inte sitta i min ensamhet hemma om dagarna.
Känner mig sjukt ensam just nu och det äter upp mig inifrån och ut. Märkt att jag har tröstätit en hel del av sommaren som gått. Kunnat sitta och trycka i mig onyttiga grejer som jag inte ens är sugen på på kvällarna eller gjort mat vilket inte alla är bra då jag själv känner och märker att jag går upp i vikt. Men vad fan ska jag göra?
Dum fråga egentligen när jag antingen kan sluta käka dåligt eller börja träna men det blir aldrig av utan jag sitter bara där igen på kvällen och trycker i mig mer. Måste fan sluta tröstäta så som jag gör. Måste försöka hitta lite lycka i livet och bli glad för det är jag inte just nu även om jag inbillar mig det.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas