moahansson

Älskvärt väder

Har inte gjort något speciellt nu i veckan därav att jag inte uppdaterat. Har hängt med Adelina och Edem, även hans bror Mawutor. Vi har mest bara chillat, fast var dock och fikade klockan 1 på natten då de öppnar ett fik här då haha.
Annars stack jag hem till Malmö över helgen och började fredagen med att dricka vin med Elin, Iida och mamma. Slutade med en kebab på campus med tjejerna.
I lördags var jag hemma hos Robin med Iida och några andra. Vi chillar mest och drack lite. Träffade även Lucas och hans kompis på morgonen haha.. Har vänt helt på dygnet vilket inte alls är bra. Går och lägger mig vid typ 4-5 och vaknar vid 2-3 tiden. Not good at all så får ta och fixa tillbaka tiden så den blir rätt haha.
Pappa och Lotta kommer hem idag så har slängt in en maskin tvätt och dammsugit. Bara toaletten kvar att städa vilket är mindre kul men det ska göras det med.
Fast först ska jag lägga mig i solen och försöka få lite färg, har ju varit dum nog att ha legat inne alla de andra soliga dagarna..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas