moahansson

welcome home daddy


Fick en hel del gjort idag som sagt. Det gick bra med toalettstädandet jag var tvungen till att göra så huset var fint och rent när pappa och Lotta kom hem. Bruna var de också! 
Jag grillade för mig själv innan och drack ett glas vin till maten. Första gången jag grillar på en riktig grill själv och det gick hur bra som helst. Hann också måla naglarna på nytt och bestämde mig för att göra ringfingret i en annan färg. Älskar att ha vita naglar. Har alltid antingen vita eller svarta då det matchar till allt också haha. Man får ju vara lite smart!

Imorgon ska vi till stranden. Tänkte stanna här någon dag till och spendera lite tid med pappa nu när han har semester och jag har sommarlov liksom. Det är inte ofta jag är här annars och det är mysigt att vara här ibland. I vilket fall som helst så händer det inte ett skit i Malmö så lika gärna som jag sitter i Malmö framför tv:n och stirrar så kan jag göra det här.
Nu ska jag kolla det senaste avsnittet av PLL som kommit ut och sen ska jag faktiskt börja kolla på True Blood. Har hört att det ska vara bra så får väl ge det en chans! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas