moahansson

och då lade du handen på min axel


Just nu känner jag mig lite smått sur över att jag har provet på samhälle imorgon. Jag har stora problem med att plugga till prov och oftast är det inte ens lönt att jag pluggar alls för jag får inte in det i huvudet. Men ikväll så hittade jag ett sätt själv som jag tror kan fungera för att jag ska få in grejer i huvudet och därför suger det att jag har provet imorgon. 
Har skickat ett meddelande till läraren och frågat om jag kan göra det på måndag så jag i alla fall har 3 dagar till på mig att försöka med denna metoden så jag klarar det. Förväntar mig verkligen inte att få göra det på måndag eftersom att jag redan har haft ungefär 3-4 andra chanser på mig att göra det. HOPPAS HOPPAS!!
Imorgon bär det av till Hässleholm och min kväll kommer faktiskt spenderas med barndomsvännen Edem då Adelina skulle göra annat som hon fick reda på i sista minuten typ, tråkigt nog.. Men Edem fungerar lika bra att umgås med. Då pappa ska åka till någon kompis och spela poker så har jag och Edem huset för oss själva, kan inte bli bättre. Plus att vi har en hel del att snacka om då jag inte minns senast vi träffades.
Nu är det nog hög tid för att sova, natti  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas