moahansson

Bakis delux


Igår var så sjukt kul! Förra lördagen och denna hos Stoffe har varit så sjukt bra. Alla har varit trevliga mot alla och det har varit toppen stämning. Sen hände det ju lite grejer med en kille igår.. Men det är inget jag tar här specifikt dirket haha..

Idag mådde jag verkligen skit när jag vaknade och det kändes som att jag skulle få upp en del. Har varit illamående hela dagen men turen är den att inget har försökt komma upp. Det var bara att ta sig upp när klockan ringde 12 då jag skulle till Hässleholm och lämna Dory till syrrans inneboende som ska ta med henne hem till Oslo. Emelie följde med mig dit och när vi kom tillbaka till Malmö stack vi inom hemmakväll och 28an för att hyra film och köpa bakismat att ta med hem till mig. Åt en gyrosrulle och drack en god cola som jag längtat efter hela dagen.
Elin kom också lite senare och då snackade vi alla om gårdagen. Älskar sånt, när det har hänt en del, inte stora grejer, men en del och sen har man det att snacka om dagen efter. Det blev en ganska så lugn kväll idag.
Imorgon börjar jag klockan nio på kockums fritid där vi ska åka skridsko med skolan tråkigt nog.. Kommer inte vara med kan jag ju lätt säga!  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas