moahansson

Söndag

Då mamma fortfarande är i Hässleholm och ska vara där nästa vecka så har min söndag gått ut än så länge på att tvätta och slappa.
Ska även in i duschen nu medan jag sätter igång nästa maskin. Har så sjukt mycket tvätt och är ju van vid att mamma brukad tvätta. Vuxenpoäng på det!

Dunder gott

Kocken har gjort det igen! Maten blev very good och jag vi blev ganska så mätta.
Vi ska nog röra oss till Dennis om en stund och vara där ikväll hade vi tänkt.

Sleten

Igår blev det en runda till Rb på kvällen med tjejerna. Även Iida från min förra klass var där och det var såååå kul att träffa henne för det var ett bra tag sen vi sågs.
Jag och Emelie var hemma hos mig vid halv 2 så det blev en ganska tidig kväll än vad det brukar bli.
Idag har vi varit och handlat och håller på att fixa mat vi snart ska käka. Ska bli så gott då jag inte ätit mer än ett wienerbröd idag.

Helt slut

I onsdags åkte jag upp till Hässleholm då mormor ligger på sjukhuset. Mer än så vill jag inte skriva men hon är där fortfarande och det är inte bra med henne. Min syster kom även hem från Oslo och mamma har varit där redan sen i fredags och ska fortsätta vara där nästa veckan också vilket känns ensamt för mig här hemma utan henne men jag förstår att hon behöver vara där.

Igår tog jag tåget hem och tjejerna följde med mig hem då. Dom skulle sova här men något sovande blev det inte utan vi dygnade vilket menas med att jag har varit vaken i ungefär 30 timmar om inte mer. Jag är helt slut men jag har varit i skolan och vill egentligen bara slänga mig i sängen men det är ju trots allt fredag. Inte för att det händer något speciellt idag direkt vad jag vet ännu. Blir nog en ganska tråkig helg men det är skönt att ta det lugnt ibland också.
Vi spelade monopol inatt/morse och vi åt även en god frukost gjord av mästerkocken själv. Nu ska jag möta Elin för hon ska till emporia.

Emporia och biltvätt

Vid 5 tog jag och Elin bussen till Limhamn för jag skulle hänga med Stoffe till emporia. Dock körde vi inte från honom förrän vid typ halv 6-6 tiden. När vi var klara där åkte vi till biltvätten för hans blir var ganska så skitig och behövde tvättas.
Han körde hem mig när bilen var ren och fin då jag mådde sämre än innan och jag har en konstig känsla i hela kroppen. Har gråten i ögonen, ena stunden fryser jag skit mycket och andra stunden svettas jag så varm jag är, vattnas i munnen gör det också så känns inte alls bra.
Ska ta en dusch nu och bara ta det lugnt.

Home


Nu är jag hemma och har gjort mig en kopp kaffe, känner att jag behöver lite energi. På något konstigt sätt så känner jag mig lite småsjuk.. Känns som det ligger ett virus i mig men det inte har kommit fram helt utan det kommer säkert bli så att jag blir sjuk till helgen i så fall och det skulle vara såååå typiskt! Hoppas verkligen inte att jag blir sjuk. Ska klä mig super varmt och inte vara ute mycket så jag håller mig frisk. 
Nu ska jag fortsätta med mitt lilla projekt.. Glad 

Coming back for more

Igår lagades det god middag med Elin och Emelie hos mig. Dock åt Elin inte denna mat utan hon åt en sallad.
Följde med dom när de skulle åka hem för att ta ut pengar och köpa cigg men bonnys hade stängt så inga cigg för mig blev det utan åkte hem igen och fixade med en grej jag inte kan berätta om just nu.
Idag var jag i skolan i 45 minuter sen fick jag sluta. Ska hem nu och ta det lugnt för jag känner att det behövs.

Bilder från lördags

Så trött

Är helt slut just nu. Vi hade cirkelfys på idrotten idag och efter det har vi haft teori. Vill bara hem och lägga mig men ska hem till Emelie medan hon duschar sen drar vi hem till mig med Elin också.
Sov hos Emelie i lördags för på söndagen skulle vi ha visning och då hade jag varit tvungen att gå upp tidigt vilket jag inte pallade. Vi träffade Jonas och Egil. Var ute till typ 3 och däckade ganska fort när vi kom hem till henne.
Igår träffade jag Elin och vi drog upp en stund till Stoffe innan jag drog hem och kollade Grey's till jag somnade.

Baksmälla


Idag mår jag som jag förtjänar helt klart. Det blev för mycket igår och det var inte alls bra. Det händer nästan aldrig att jag dricker för mycket, jag brukar kunna hålla mig på en bra "mängd" eller vad man ska kalla det. Men igår gick något fel.
I alla fall så hade jag jävligt kul en bra stund av kvällen, har alltid roligt med de som var med igår.
Kom hem runt halv 4 igår skulle jag tro klockan var. Då slängde jag i mig två mackor och däckade ganska hårt efter det haha.
Jag och Emelie ska fixa lite mat sen efter hon slutat jobb och bara chilla antar jag. Ska höra med Elin också vad hon ska göra men hon svarar inte så tror hon ligger och sover. Höres maybe later