moahansson

Min allrabästavän blir 18

Jag kan knappt förstå själv att du blir 18 år idag. Tänk att vi har känt varandra i bara 5 år, det känns som så mycket mer fast det ändå är en lång tid. 
När jag tänker tillbaka från när vi började umgås och idag så har du verkligen växt till dig och du är inte samma person som för 5 år sen. Du är så otroligt mycket starkare i dig själv och du gör vad som är bäst för dig själv. Du tar alltid bra beslut och tar ingen skit (vilket du inte ska). Jag vill visa upp dig för hela världen så dom får veta hur bra du är!
Vi har haft våra up's & down's men vi har tagit oss förbi det och det kommer vi alltid göra. Jag vet själv att precis efter att vi börjat tjafsat och bråkat så tänker jag efter vad jag egentligen har sagt och gjort fel. Tänker alltid "Vad håller du på med Moa, du klarar dig aldrig utan Elin så fixa det och sluta tjafsa", för utan dig i mitt liv hade jag inte varit den jag är idag. Du har hjälpt mig alltid när jag ligger ner. Du får mig alltid att skratta som en idiot och även om dina skämt är dom sämsta ibland så skrattar eller ler jag ändå för att du är du. Och du kan vara en liten fjant ibland men det gillar jag med dig. 
Jag skulle aldrig i hela mitt liv vilja ersätta dig med någon, även om jag hatar dig hur mycket som helst och aldrig mer vill prata med dig så vet jag att det kommer komma en dag då jag vill prata med dig igen, för det är dig jag vill prata med när något har hänt som jag vill berätta. Du är den första jag berättar saker för. En av de sakerna jag älskar med dig är att du alltid kommer med något bra att säga. Det spelar ingen roll om det inte hade funnits något att säga för du kommer alltid med något som får en att må bättre. Du är min solstråle som lyser upp mina dagar och lycka för mig är att se dig le. 
Jag älskar dig så otroligt mycket och jag är så grymt stolt över dig och stolt över att få kalla dig min bästavän. Det finns så mycket mer jag kan skriva just nu om gamla minnen och allt möjligt vi har gjort men istället så kommer det en video.
Och att jag inte får vara med och fira din dag idag gör mig lite ledsen, speciellt när allt var planerat och så.. Typiskt att jag skulle få detta skitet i ansiktet men i will make it up to you. 

Men lova mig en sak, läma mig aldrig hur arg och besviken du än är på mig, för då kommer jag kedja fast dig i källaren tills du slutar vara arg och kan vara snäll igen.  

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas