moahansson

Life's a bitch, learn how to fuck it right

Wow vad det känns som alla tankar springer milen i mitt huvud. Allt bara flyger runt och jag vet inte vad eller hur jag ska göra. Finns det någon jobbigare sits?
Att en person säger att den skulle ljuga ifall han sa att han inte kände något för en men vill ändå vara singel är fett jobbigt. Speciellt när det man känner byggs upp efter varje gång man träffar han men vet att han fortfarande vill vara singel. Ändå plågar man sig själv genom att flörta som ett svin och knappt ägna någon tid med de andra runt omkring en förutom honom hela kvällen tills någon av oss ska hem, då vill man inte ens att kvällen ska ta slut. Varför är folk så mesiga ibland? Bara skit i din rädsla och go for it. Det finns inget att förlora på det förutom om någon blir sårad eller det inte fungerar men då har man ändå gett det en chans.
Det sjukaste är ju mer när det känns som man aldrig känt sig såhär förr eller känt sig så här intresserad att man skulle kunna göra både det ena och det andra som man inte skulle i vanliga fall. Kärlek är aldrig som man vill.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas