moahansson

För mycket

Herregud vilket kväll det var igår, och då menar jag en bra kväll!
Innan tjejerna kom till Elin hittade hon en tequila hemma, snacka om att hon blev lycklig. Jag ser framför mig när vi är äldre och sitter och dricker tequila med varandra haha.. Älskar det, citronen efter är helt underbar. Först gjorde vi dock en margarita (tror jag det var). Väldigt speciell smak men den var ändå god.
Frida hittade en fest vi skulle sticka till men innan vi stack dit var vi uppe hos Stoffe en stund och förkrökade. Festen vi skulle till låg vid värnhem så en lång bussresa blev det och jag var inte hemma förrän vid 4 i morse. Fick dessutom gå från Limhamn hem och i mitt tillstånd jag var i så vinglade jag åt höger och vänster.
Känner dock att det har blivit för mycket festande de senaste helgerna. Man känner att kroppen är slut och jag vill sova i ett dygn.
Inte nog med det så har jag förmodligen fått svinkoppor i mitt ansikte och ner på halsen. Ser ut som jag har akne och jag vill inte ens gå utanför dörren så ful jag känner mig. Mamma ska kolla på det när hon kommer hem och avgöra vad det är. Om det är svinkoppor måste jag stanna hemma från skolan några dagar då det smittar. Bra start efter lovet liksom..

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas